ninia79
Zaangażowana w BB
A juz myslalam ze ona tylko do mnie sie przyczepila, zostalam ostatnio zjechana przez nia ze kupilam uzywany laktator -((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A juz myslalam ze ona tylko do mnie sie przyczepila, zostalam ostatnio zjechana przez nia ze kupilam uzywany laktator -((
Dopiero to przeczytalamnie no....musze cos napisać bo normalnie mnie tu wkurza jedna osoba, która juz na wątku o wózkach mnie wkurzyła,a teraz znów przesadza, chodzi o niejaką eijf!!!!
więc eijf pisze do Ciebie-wcześniej ścięłaś sie na wątku o wózkach chyba z tweenie bo ona coś tam napisała o sardynkach a Ty wielce obrażona, teraz jak ewelad czy tweenie piszą ze miło by było coś od kogoś dostać to piszesz że jak one mogą szukać sponsorów,a one tylko poprostu by chciały cos dostać,bo każda z nas tu pisze ze coś dostanie,więc się nie dziwie dziewczynom ze by też chciały, bo to miłe a Ty wielce urażona co one wypisują.... dobrze odpisały m.in ania pestka, oczekiwanie czy ewcik,popieram dziewczynki
eijf z nami na głównym wątku nie piszesz tylko wcinasz się na wątkek z wózkami i zakupami żeby sie pochwalić jaki to wózek bugaboo kupujesz, jakie meble drogie kupujesz, jak wszystkie inne rzeczy kupujesz sama, fajnie ze Cie na to wszystko stać, ale to przechwalanie to mi juz wychodzi czterema literami!!!!
każda a nas się chwali jak coś kupi,owszem,bo to sprawia nam wiele radości,ale zauważ ze nawet z rzeczy kupionych z ciucholandu i drobnostek które możemy od kogoś dostać sie cieszymy, więc stara nie siej tu zamętu,bo my tu piszemy z sobą zeby sobie doradzać, pomagac, a Ty tylko zamęt siejesz i udajesz najmądrzejszą..... to chyba na tyle...
Dopiero to przeczytalam
Tez czytalam tej laski posty i smialam sie pod nosem
A najlepsze jest to ,ze na ogolnym nic nie pisze ale na wozkach czy tutaj prawi morale !!
Ja lubie patrzec na Wasze nowe zakupy..i niewazne czy nowe ,urzywane ..drogie ,tanie ..kazdy wie ile ma w portfelu na ile kogo stac![]()
Mam podobne podejscie!!No widzisz kochana do mnie tez. Ale ja sie nie przejmuje :-) slodko pierdzaca nie jestem, chociaz stac mnie na nowa rzecz to wole zaoszczedzic pare groszy i odllozyc dzieciom na ksiazeczki bankowe :-). W Danii mamy naprawde fajne ciucholandy i za grosze mozna kupic naprawde super ubranka dla bobaska :-). T o jest moje trzecie dziecko takze wiem jak dzieciaczki szybko wyrastaja :-).
Kurcze dobrze,że ktoś w końcu poruszył ten temat,bo ja miałam nerwa jak czytałam te przechwałki.Generalnie ten wątek bardzo mi się przydaje. Dodałam już wielu polecanych sprzedawców do ulubionych i czekam na remont, żeby później to wszystko kupić. Uwielbiam okazje i staram się łowić jakieś używane rzeczy i nie widzę w tym problemu. Ale czasami to mnie trafiało, jak czytałam o najnowszych modelach lub rzeczach, których nie ma w Polsce...