reklama
ninia79
Zaangażowana w BB
Ten laktator co ja kupilam byl uzywany 3 razy, byl zakupiony miesiac temu i jest na gwarancji. Jednego co bym uzywanego nie kupila to wozka ( mam z tym nie mile doswiadczenie). Zarobki w Danii sa wyzsze ale i zycie jest drozsze. Wiekszosc wyplaty idzie na rachunki. Ja wole laktator elektryczny, z moim synkiem mialam reczny i powiedzialam sobie Nigdy wiecej.
Arlecia
Fanka BB :)
Eijf - oj widze, ze ty tez w takiej euforii jak ja :-) Ja tez w kwietniu bede robila pokoiczek, Malowanie i mebeleczki. Szukam jeszcze jakis fajnych obrazkow. U mnie bedzie motyw misiowy. A mebelki chce kupic takie. Musze jeszcze zobaczyc je na zywo
Drewnostyl : meble - Oferta - Marsylia Najpierw musze gdzies z tego pokoju zabawki poupychac bo to jest pokoik mojej coreczki jako bawialnia wiec musimmy tam zrobic porzadek bo zabawek jak w przedszkolu lub w SMyku
Posciel zamowilam z nexta troche kosztowala bo ok 200 euro wrr no ale co tam raz sie zyje.
Planuje jeszcze urządzic pokoik dla coreczki. Ma ładny ale chce jej kupic tez biale mebelki i zrobic taki romantyczny styl :-)
Juz sie boje ile to kasy wyjdzie hii bo jak wymieniam to wszystko na raz. A gdzie wozki i inne *******ki.
Ja na allegro chyba swoje ciuszki po corci tez wystawie jak bede miala synka :-) Mam tyle tego, ze az zal to trzymac :-)
Drewnostyl : meble - Oferta - Marsylia Najpierw musze gdzies z tego pokoju zabawki poupychac bo to jest pokoik mojej coreczki jako bawialnia wiec musimmy tam zrobic porzadek bo zabawek jak w przedszkolu lub w SMyku
Posciel zamowilam z nexta troche kosztowala bo ok 200 euro wrr no ale co tam raz sie zyje.
Planuje jeszcze urządzic pokoik dla coreczki. Ma ładny ale chce jej kupic tez biale mebelki i zrobic taki romantyczny styl :-)
Juz sie boje ile to kasy wyjdzie hii bo jak wymieniam to wszystko na raz. A gdzie wozki i inne *******ki.
Ja na allegro chyba swoje ciuszki po corci tez wystawie jak bede miala synka :-) Mam tyle tego, ze az zal to trzymac :-)
Wkoncu moglam sie zalogowac przez facebooka -))
Kussska, z tymi cenami to katastrofa. U nas w Danii tez dwa razy wszystko drozsze. Ja tez zamawiam wiekszosci na allegro i wysylam do mamy. Kupilam wlasnie laktator elektryczny Avent na allegro za 250 zl ( uzywany) , u nas za ten sam bym musiala zaplacic 700 zl.
Kusska, a ile produktow zamawialas na allegro i za ile ci to wyslali do Norwegi ?
Ten laktator co ja kupilam byl uzywany 3 razy, byl zakupiony miesiac temu i jest na gwarancji. Jednego co bym uzywanego nie kupila to wozka ( mam z tym nie mile doswiadczenie). Zarobki w Danii sa wyzsze ale i zycie jest drozsze. Wiekszosc wyplaty idzie na rachunki. Ja wole laktator elektryczny, z moim synkiem mialam reczny i powiedzialam sobie Nigdy wiecej.
ja kupiłam laktator i termoopakowanie aventu i za to zaplacilam wysylkę paczką ekonomiczna 59zł. do konca nie wiem jak to jest z tymi cenami wysylek. to zalezy od wagi paczki ale wydaje mi sie ze sprzedawcy zawsze podaja ciut wyzszy koszt niz w rzeczywistosci jest. dlatego druga paczke wyslalam do mamy i ona przesle mi to tutaj.
to prawda ze tu zarobki sa dostosowane do cen i na odwrot ale tak jak piszesz zycie jest bardzo drogie i z jednej pensji sie nie naszaleje. choc i tak daje to mozliwosc na wyzszy standard zycia niz w Pl. mimo wszystko ze stac bymnie bylo na kupno rzeczy w Norwegii wole zaoszczedzic i kupic je w Pl.
ja zrezygnowalam z kupna laktatora elektrycznego, ostatnio karmilam tylko miesiac, to krotko ale i tak zajechalam stary laktator i juz sie nie nadaje do uzytku hehe.
perla2212
dziewczyny super ciuszki i mebelki!
a mi spodobala sie taka kolyska (i na tej stronie maja tez promocje wozkow)
KOŁYSKA SIMPLYCITI CONECO :: Hurtownia Bajka
ninia79
Zaangażowana w BB
dziewczyny super ciuszki i mebelki!
Mi tez sie ona bardzo podoba, mysle o kupnie jej tylko ze mam jeszcze dylemat poniewaz mam kolyske wiklinowa po moim synku wystarczy tylko w niej zmienic posciel i baldachim. Jeszcze tak sobie mysle ze zamiast kupowac nowa kolyske to moze lepiej kupie cos takiego
FISHER PRICE Leżaczek Automatyczna Kołyska (942052071) - Aukcje internetowe Allegro
Echhhhhh ja to mam 1000 pomyslow na minute, uroki ciazy -)))
Eijf trudno mi coś doradzić w kwestii laktatora. ja mialam tylko ręczny i służył mi dobrze, ale ja karmiłm krótko. jeśli cenisz sobie czas i wygode to lepiej elektryczny, odciąganie ręcznym jest bardziej czasochlonne i ręka faktycznie na poczatku boli. ja kupilam ręczny bo stwierdzilam ze jak znowu mam karmic miesiac to szkoda mi kasy. generalnie powiem ci tak ze mi nie od poczatku był potrzebny laktator bo na bierzaco karmilam regularnie dosc i nie mialam zastojów pokarmu ani innych nawałów heh ale po jakichs dwoch tygodniach jednak sie przydal. i dopiero wtedy wyslalam meza po laktator do sklepu. to jest cos co mozna kupic w kazdej chwili jesli jest potrzebne.
reklama
perla2212
tylko ze ja chce koniecznie na kolkach i taka ze moge postawic przy swoim lozku i bedzie na tym samym poziomie i z obnizanym boczkiem coby nie bylo problemu z wyjmowaniem i odkladaniem malca w nocy... a od bujania mam juz hustawke 3w1 "Fisher Price'a"...Mi tez sie ona bardzo podoba, mysle o kupnie jej tylko ze mam jeszcze dylemat poniewaz mam kolyske wiklinowa po moim synku wystarczy tylko w niej zmienic posciel i baldachim. Jeszcze tak sobie mysle ze zamiast kupowac nowa kolyske to moze lepiej kupie cos takiego
FISHER PRICE Leżaczek Automatyczna Kołyska (942052071) - Aukcje internetowe Allegro
Echhhhhh ja to mam 1000 pomyslow na minute, uroki ciazy -)))