reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ja wczoraj zaszalałam na allegro i kupiłam mase drobiazgów. udało mi sie znaleźć sprzedawce ktory wysyla za granice a u ktorego moglam zamowic wiecej rzeczy bo to mi sie bardziej opłaca.

reklama
a ja zastanawiam się właśnie nad kosmetykami. Myślę nad trzema niemieckimi firmami - Penaten, Hipp i Bubchen. Akurat mam słabość do Niemców, a kosmetyki bardzo dobre jakościowo :)

Tweenie ja już się wypowiadałam na temat kosmetyków i dla mnie No.1 to Bubchen, potem Hipp, a Penaten nie stosowałam więc nie wiem, a Nivea i Johnson takie sobie.

Madzik ciuszki piękne!!!! Napatrzec sie nie mozna na te slodziakowe ubraneczka.
Ja co prawda prawie nic nie mam pare rzeczy ale przy pierwszej corci to mialam to samo! Juz od początku mala miala pelne szafy i tak jej zostalo do dzis. Polowe z tych ubranek nie wynosila. Na poczatku ją przebieralam stroilam i w kazdym ubraneczku musiala miec FOTKE :)

Wczoraj wyslałalam 400 euro i zamowienie do irlandii na zakupki. :-) Głownie rzeczy potrzebne do łozeczka, kolderki, ochraniacz i przescieradelka. Podobają mi sie kolderki bez nawlekania. No i na ubraneczka tez mam nadzieje cos zostanie.

eijf dzieki za stronke. Piekne mebelki jak i inne rzeczy super!! Kolorki super wybralas. Ja jak bede miala chlopca to chce bialo, niebiesko szaro a jak dziewczynke to bialo rozowo szaro :-)

reklama
Madzik szalejesz:) piękne ciuszki
Oczekiwanie ja miałm ta karuzele i była bardzo oki ale moja Mała bała sie tych dźwięków (generalne bała sie wszystkich sprzętów grających te melodyjki czy to zabawka czy hystawka czy karuzela) a leżaczek tez jest super i długo można go używać bo jest do 18 kg:)
Tweenie piszesz o przepaści cenowej między Pl i innymi krajami. pociesze cie ze u mnie wszystko jest praktycznie dwa razy droższe. za najtańsza najzwyklejsza mate trezba dac jakies 300zł. dlatego ja wiekszosc rzeczy kupuje w pl i razem z przesyłka wychodzi sporo taniej. ostatnio sprawdzilam ze za cene laktatora aventu ręcznego w Norge, na allegro moge kupic laktator, zestaw startowy butelek i termoopakowanie razem z przesyłką.
i masz racje co do ubranek ja też kupuje uzywane, dzieciaki na prawde szybko rosna

Wkoncu moglam sie zalogowac przez facebooka -))

Kussska, z tymi cenami to katastrofa. U nas w Danii tez dwa razy wszystko drozsze. Ja tez zamawiam wiekszosci na allegro i wysylam do mamy. Kupilam wlasnie laktator elektryczny Avent na allegro za 250 zl ( uzywany) , u nas za ten sam bym musiala zaplacic 700 zl.
Kusska, a ile produktow zamawialas na allegro i za ile ci to wyslali do Norwegi ?

Do góry