reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

no to sie muszę przyznać, że my mieliśmy sponsoring rodziców... ale też większość gości była z inicjatywy rodziców zapraszana... bo co mnie obchodzi jakaś ciotka, którą widziałam raz w życiu, albo kuzynka z drugiego końca polski? No i wyszło... wesele na 140 osób, a zaproszonych było chyba 170.

Ale nikt nie zakładał, że się zwróci. Nawet nie pisaliśmy w zaproszeniach, że wolimy koperty.
No i się nie zwróciło:-D, choć uważam, że goście byli bardzo hojni. Teraz tylko z tego kłopot, bo też chcemy być hojni, mimo, ze nie chcemy;-):cool2:

reklama
Nef-no tak to juz jest i ok:)rodzice to jeszcze co innego moim zdaniem.Z tym ze wlasnie nie cierpie gdy zaprasza sie "bo wypada" a tym bardziej jak ktos o tym za mnie decyduje.No ale czasem moze warto machnac na to reka.Zabawa i tak pewnie sie udala?

U nas juz dawno postanowilam ze zamawiam naprawde tylko tych z ktorymi "cos mam",z kim jest kontakt itd.No i tak bylo

wrócił do mnie aparat foto, miałam pochwalić się bucikami dla Gosi
Primigi kupione na wyprzedaży za 79zł:-D po tyle (albo więcej) to używki na allegro chodzą.
kolor troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu
P1100474.jpg
Gosia oczywiście już lata po domu w tych butach

a do oddania będą te:
baleriny dziecięce - Marki - DEICHMANN
coś od poczatku mi nie pasowały, ale brak było lepszej alternatywy w rozsądnej cenie

no i bardzo wkurzyłam się na Lidla, goniłam tam za przecudnymi piżamkami dziewczęcymi (a bardzo mi nie po drodze), a tam zupełnie inne modele piżam niż w "gazetce":wściekła/y:
Coś tam kupiłam, ale jestem zła, bo podobały mi się tamte.

eijf mój m ma baaardzo dużą rodzinę, spotykamy się z nimi niemal wyłącznie na weselach

Nef-fajne buciki.ja tez szukam takich polbutow ktore sa "casuall" a jednoczesnie moga byc do sukienki.Na razie nic mi nie wpadlo w oko a jak wpadlo (i to nie takie "wow" to po 100€...nie planuje tyle wydac)

Nef-fajne buciki.ja tez szukam takich polbutow ktore sa "casuall" a jednoczesnie moga byc do sukienki.Na razie nic mi nie wpadlo w oko a jak wpadlo (i to nie takie "wow" to po 100€...nie planuje tyle wydac)

Tymczasem odebralam swoje zamowienie z zary (jednak he he).zamawiam juz na 24-36 (ostatnio nawet z dzialu na 2-3 lata) i mam nadzieje ze bedzie dobre

Nef, slodkie te butki! i cena swietna. Mi te deichmanowskie nie podeszly, kłapaly na Poli

widzialam tez bardzo fajne podobne do tych primigi, z geoxa. ale za 200zl...

w ogole geoxy fajnie wygladaly, nie tylko takie do sukienki. moze cos na jesien od nich kupię

marta, no fajne są te nextowe ubranka. Cena mnie pozytywnie zaskoczyła - kurtki, szorty, koszulki tańsze niż w naszym Reserved czy Smyku, swetry śliczne (przynajmniej chłopięce) i wysyłka darmowa :) Bardzo żałuję, ze nie znam rozmiarówki butowej, bo zamówiłabym jakieś trampki :) Już sie nei mogę wyprzedaży doczekać ;)

reklama
kropa-co do butow to znajoma,ktora dopiero co w anglii byla,opowiadala ze sa ladne ale strasznie twarde i dlatego nie wziela.

Do góry