Ja też myślę o takiej tablicy. Chyba zamówienie u dziadków na 2 latka zrobimy
Rowerek kupujemy, ale tradycyjny, 3 kłowy z pedałami. No i spacerówka parasolka. To już na dniach.
Poza tym wczoraj kupiłam płaszczyk na wiosnę, a właściwie 2. Licytowałam też inny, ale nie udało się. Nie mam nerwów, do tych licytacji i nie lubię czekać ,aż aukcja się skończy...Cały tydz. wyszukiwania itd. a potem albo się nie uda, albo cena za wysoka...
To moje nabytki
CUDO śliwkowy płaszczyk,bufki, roz. 86-92 idealny (2228094750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
średnio tani i nie rewelacyjny, ale chcę coś na święta, a zbyt ciepło nie jest, więc chciałam taki flauszowy i coś w różu lub fiolecie. Szafkę przegrzebałam ale nic nie znalazłam. Trochę długi i wąski, ale mam nadzieję, że będzie fajnie leżał. I szkoda tylko, że pewnie na raz, no bo nie wiem, czy do jesieni dotrwa- z dł ok, ale rękawki i szerokość może trochę zabraknąć cm.
a ten taki bardziej na pełnię wiosny i może bardzie w stylu sportowym (cena też nie szałowa, ale był w opcji kup teraz)
PŁASZCZYK DZIEWCZĘCY"RESERVED"ROZ.92 (2232126375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wolałabym może różowy, bo do wszystkiego pasuje, ale Zuzi ładnie w zielonym i niebieskim, więc może coś dla odmiany? Czapkę już mamy, teraz tylko jakaś chustka/szal- już nawet coś tam w ReKids upatrzyłam, teraz tylko czekam na wypłatę.
No i butów nie mamy...A nie chce mi się szukać, mierzyć jak nie wiem co...No i muszę ze 2 pary, tj. jakieś sportowe do latania na co dzień i jakieś baleriny na tzw. wyjścia (choć nie wiem ile ich będzie, chyba tylko święta, a potem już zaraz lato). No i może jakieś trzewiki jeszcze? Kapci nie używamy.