reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
sluchajcie, macie jakies fajne kurtki na wiosne? cos takiego bez ppolara, przejsciowe, ale nie ze zwyklego ortalionu?

takiego czegos mi brakuje jak jest wiatr, wtedy polar to chyba za malo, a ocieplana kurtka za duzo. widzialyscie cos gdzies fajnego?

Marta, ja mam dwie fajne przejściówki z 5-10-15, ale to były kupowane rok temu na wyprzedaży wiosenno-letnie. Są już tylko-tylko, mam nadzieję, że do czerwca wytrwają i na wyprzedaży kupię coś nowego. Są bawełniane, jedna z lekką ociepliną a druga w ogóle bez, taka wiatrówka ale nie z ortalionu. Naprawdę fajne są :)
Ta nieocieplana to taka:
Polecam beżową, chłopięcą kurtkę 5.10.15 (2203367192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tej drugiej nie mogę namierzyć :( Są świetne, bo właśnie nie na polarze, tylko bawełnie i z wierzchy nie ortalion, tylko też jakiś materiał bawełnianopodobny, a świetnei chronia przed wiatrem :) Mam nadzieję, ze uda mi się coś takiego kupić na jesień...

Kropa, dzięki!

poszperalam na allegro i znalazlam fajną z mothercare. Nawet wygralam juz aukcję.
MOTHERCARE wiosenna kurtka rozm. 92 Zobacz! Warto! (2202212034) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bawelniana, ma fajny polarkowy bezrękawnik, ktory mozna nosic sam.

Licytowalam tez jednoczesnie taką cienszą i przypadkiem tez wygralam:)

BHS fajna KURTKA wiosenna dla chłopca 92 (2198258078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam nadzieję, ze będą tak fajne, na jakie wygladają.

marta-pierwsza fajna,taka wesola:) druga (choc absolutnie uwazam sie za fanke szarosci i tego typu odcieni) nie w moim stylu i dosyc smutna (tzn bardziej w odcieniach zimowych bym powiedziala) jak na piekna pogode:) No i ubrania unisex sa ok ale ta wydaje mi sie typowo dla chlopca wiec co sie potem dziwic ze ja za chlopaka biora;)

ja kurtek poki co mam dwie tzn jeden plaszczyk i jedna taka cieniutka ale to na naprawde ladna pogode.Teraz upatrzylam juz cos na stronie ale zobacze jak wyglada w sklepie o ile bedzie.

no, ta ciemna to rzeczywiście zbyt chłopięca. Ale na podwórko będzie ok.

a ja nie lubię licytować. a na kup teraz jakoś nic nie znalazłam fajnego...Mam sporo ciuchów na lato, ale muszę jeszcze właśnie kurteczki, płaszczyk i butki z takich większych zakupów...

Ja sie wahalam nad tą drugą, ale podoba mi się ta podszewka, niby to oddychające jest. TO ma byc na wiochę, zresztą 99 procent czasu spędzamy na wsi, w ogrodzie, na spacerze, albo na placu zabaw. Więc myslę, ze się nada. No i cena swietna:)

Myslę nad jakims plaszczykiem, ale chyba odpuszczę. ze swojego doswiadczenia wiem, ze w moim prochowcu chodzę ok 1,5 tygodnia i potem jest na niego za cieplo.

W sumei to wczoraj i dzis chodzilismy w polarze- wczoraj cienkim, a po poludniu bluzie dresowej. Dzisiaj w grubszym, bo trochę chlodniej. w simie wiec nei wiem, po co te kurtki:) ale niania w piatek mowila, ze Pola nei ma w czym chodzic, a inne dzieci w cienkich, przejsciowych kurtkach chodzą, więc kupilam:)

Joaszka, ja niestety bardzo lubie licytowac. allegro mnie strasznie wciąga, jak hazard...

ale chyba teraz zrobie odwrotnie i powystawiam jakies ciuchy Poli, ktore srednio mi się sprawdzily w zeszlym roku, moze cos uda się sprzedac

marta-ja mam za to inne doswiadczenia z plaszczykami bo swoj uzywam na okraglo.Pasuje mi i na "elegancko" i do trampek wiec pieniadze nie sa wyrzucone w bloto.No i idealny moim zdaniem na wiosenna pogode czy na lato jak jest troche chlodniej.No i bez cienkiej kurteczki tez sobie nie wyobrazam

reklama
Do góry