reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ja w ogole nie wiem o co wam dziewczyny chodzi?czy ja cokolwiek przeliczalam i porownywalam?czy wy myslicie ze nie zdaje sobie sprawy z tego o czym mowicie?jedyne co napisalam to ze u mnie rajtuzy po 5 e i ze wydaje mi sie to zdzierstwem.No i zadalam pytanie po ile w ogole rajtuzy w pl sa?od tak z czystej ciekawosci.Naprawde nie ma sensu powtarzania po sobie postow i tlumaczenia mi ze realia tu i tam czy gdziekolwiek na swiecie sa inne

reklama
przypomniałyście mi, że muszę rajtki dokupić, takie do sukienki codzienne. chyba coś z woli wybiorę, albo gatta. Bo teraz mam yorker i szybko się zniszczyły.

wlasnie gdybam i gdybam nad tymi butami.Ogolnie nie lubie kupoac przez net ale moze warto zaryzykowac?wypytalam w sklepie o nie,o rozmiar,material i na szczescie to skora a nie zamsz jak mi sie wydawalo.Poza tym mozna bez problemu oddac i kase zwrcaja w przeciagu kilku dni na konto.no wiec moze zamowie. Clic! 7534 Vision/taupe | mooieschoenen.nl

n
o i zamowilam...

Ostatnia edycja:
sasanka też mi się zdaje, że na skrzynkę już Julka za duża. Ta kuchenka też jest malutka, ostatnio oglądałam ją w sklepie. Sorter to pewnie macie w innych zabawkach, a w kuchnię to bym już większą poszła.
Coraz mniej fajnych zabawek dla dzieci w wieku naszych jest z fp

Sasanka, mata jest fajna, ale poszukaj takiej ze stempelkami, albo na której się rysuje trasę i po tej drodze toczy się księżniczka np. :) Myślę, że dla maluchów będzie bardziej atrakcyjna. Laptopa mamy, skrzynkę mamy, klocki mamy, kuchnię kupię większą jak podrośnie, taką z garnkami itp. Laptop w sumie prostszy od skrzynki, i jedno i drugie średnio już rozwijające jak dla maluhów w wieku naszych :) Za to moje dziecko dostało wczoraj od babci odkurzacz zabawkowy z Tesco i mamy najlepiej odkurzone mieszkanie w mieście :D Myślałam, że spać z nim pójdzie, a dziś od rana już też odkurza...

a widziałaś ją na żywo? to nie jest duża zabawka i myślę, że nic nowego nie wniesie. Są inne kuchnie, mniejsze, ale już w "poważniejszej" wersji. A może sama kuchenka?

reklama
kropa pokaż ten odkurzacz?
Ja się jeszcze zastanawiam nad takim pieskiem interaktywnym, chodzi, szczeka, reaguje na wołanie i głaskanie, itp. Jak dla mnie to badziewne trochę, ale Ola uwielbia wszelkie psy, myślę, że coś takiego by jej się spodobało.

Do góry