reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ja w ogole nie wiem o co wam dziewczyny chodzi?czy ja cokolwiek przeliczalam i porownywalam?czy wy myslicie ze nie zdaje sobie sprawy z tego o czym mowicie?jedyne co napisalam to ze u mnie rajtuzy po 5 e i ze wydaje mi sie to zdzierstwem.No i zadalam pytanie po ile w ogole rajtuzy w pl sa?od tak z czystej ciekawosci.Naprawde nie ma sensu powtarzania po sobie postow i tlumaczenia mi ze realia tu i tam czy gdziekolwiek na swiecie sa inne

reklama
przypomniałyście mi, że muszę rajtki dokupić, takie do sukienki codzienne. chyba coś z woli wybiorę, albo gatta. Bo teraz mam yorker i szybko się zniszczyły.

wlasnie gdybam i gdybam nad tymi butami.Ogolnie nie lubie kupoac przez net ale moze warto zaryzykowac?wypytalam w sklepie o nie,o rozmiar,material i na szczescie to skora a nie zamsz jak mi sie wydawalo.Poza tym mozna bez problemu oddac i kase zwrcaja w przeciagu kilku dni na konto.no wiec moze zamowie. Clic! 7534 Vision/taupe | mooieschoenen.nl

n
o i zamowilam...

Ostatnia edycja:
sasanka też mi się zdaje, że na skrzynkę już Julka za duża. Ta kuchenka też jest malutka, ostatnio oglądałam ją w sklepie. Sorter to pewnie macie w innych zabawkach, a w kuchnię to bym już większą poszła.
Coraz mniej fajnych zabawek dla dzieci w wieku naszych jest z fp

Sasanka, mata jest fajna, ale poszukaj takiej ze stempelkami, albo na której się rysuje trasę i po tej drodze toczy się księżniczka np. :) Myślę, że dla maluchów będzie bardziej atrakcyjna. Laptopa mamy, skrzynkę mamy, klocki mamy, kuchnię kupię większą jak podrośnie, taką z garnkami itp. Laptop w sumie prostszy od skrzynki, i jedno i drugie średnio już rozwijające jak dla maluhów w wieku naszych :) Za to moje dziecko dostało wczoraj od babci odkurzacz zabawkowy z Tesco i mamy najlepiej odkurzone mieszkanie w mieście :D Myślałam, że spać z nim pójdzie, a dziś od rana już też odkurza...

a widziałaś ją na żywo? to nie jest duża zabawka i myślę, że nic nowego nie wniesie. Są inne kuchnie, mniejsze, ale już w "poważniejszej" wersji. A może sama kuchenka?

reklama
kropa pokaż ten odkurzacz?
Ja się jeszcze zastanawiam nad takim pieskiem interaktywnym, chodzi, szczeka, reaguje na wołanie i głaskanie, itp. Jak dla mnie to badziewne trochę, ale Ola uwielbia wszelkie psy, myślę, że coś takiego by jej się spodobało.

Do góry