reklama
Joaszka
Fanka BB :)
rajstopy to ja polecam z firmy WOLA. Kupowalam akurat w Pepco,ale gdzie indziej na pewno są. Nie kulczą się, nie rozciągają po praniu. ok 10 zł
też mam:-)mogę hurtownię rajstop otwierać
eijf
rzadko ktore rajtuzki pozostaja naprawde piekne i nie zmechacone.raz chyba jedne z benettona sie trzymaly.ogolnie kupuje taki naszej rodzimej firmy. ok 5 e (po ile wy kupujecie ratuzy?).No ale przymykam na to oko bo to w sumie tylko rajtuzy,czesto je wymieniam.
Joaszka
Eijf- u 5 e to ok. 20 zł. Jeśli chodzi o rajstopki wyjściowe, mogę tyle dać. ale te do śmigania pod domu to wolę tańsze:-)
jednak mam i takie wyjściowe za 8 zł i też nie są złe. Tz. to rajstopki na podwórko, pod kombinezon. a takie za 20 zł to do jakieś sukienki czy spódnicy na tzw. okazje:-):-)
Nie zawsze to co droższe jest lepsze, ale ostatnio te tanio wyszło mi bokiem...Kupiłam w pepcco body takie właśnie do śmigania po domu. 8 zł sztuka...za darmo bym nie chciała - po 1 praniu wyglądają jak szmaty! dobrze, że wzięłam tylko 2 pary.
Kiedyś kupiłam w Carefurre na hali za niecałe 6 zł i były super.
a wczoraj na lumpkach za 9 zł ładne body roz. 98 za 9 zł. Firma "Name it".
dziś ma być dostawa to zerknę co tam mają ciekawego. Jednak body w większych rozmiarach to na ogół ciężko dostać na używce, a ja nie lubię tam kupować za bardzo-stać i grzebać w tych koszach, albo przesuwać 150 wieszaków...
Macie sanki? Bo ja się zastanawiam. Nie wiem ile tego śniegu będzie a i kasy mało...w Biedronce są po 65 zł, ale jakieś takie listewki nie oszlifowane a nie sanki wg. mnie....
jednak mam i takie wyjściowe za 8 zł i też nie są złe. Tz. to rajstopki na podwórko, pod kombinezon. a takie za 20 zł to do jakieś sukienki czy spódnicy na tzw. okazje:-):-)
Nie zawsze to co droższe jest lepsze, ale ostatnio te tanio wyszło mi bokiem...Kupiłam w pepcco body takie właśnie do śmigania po domu. 8 zł sztuka...za darmo bym nie chciała - po 1 praniu wyglądają jak szmaty! dobrze, że wzięłam tylko 2 pary.
Kiedyś kupiłam w Carefurre na hali za niecałe 6 zł i były super.
a wczoraj na lumpkach za 9 zł ładne body roz. 98 za 9 zł. Firma "Name it".
dziś ma być dostawa to zerknę co tam mają ciekawego. Jednak body w większych rozmiarach to na ogół ciężko dostać na używce, a ja nie lubię tam kupować za bardzo-stać i grzebać w tych koszach, albo przesuwać 150 wieszaków...
Macie sanki? Bo ja się zastanawiam. Nie wiem ile tego śniegu będzie a i kasy mało...w Biedronce są po 65 zł, ale jakieś takie listewki nie oszlifowane a nie sanki wg. mnie....
eijf
Joaszka-ja tez wole tansze rajtuzki ale nie widze tanszych.to sa wlasnie jedne z tanszych w "normalnym sklepie".w hm tez chyba tanszych nie ma wkorza mnie to bo to rajtuzki pod spodnie,zwykle szare np.Takie ozdobne czesto wiecej ale wtedy jeszcze ok bo ozdobne.wkorza mnie ze skarpety tez 4€ ( fakt ze 2 pary) ale moja chyba je zjada...
Sanki bym chciala ale pewnie ockne sie jak spadnie snieg.bo to wiadomo ile go bedzie?
Aha czyste biale body to tez 4-5€ à tego od cholery trzeba miec...
Sanki bym chciala ale pewnie ockne sie jak spadnie snieg.bo to wiadomo ile go bedzie?
Aha czyste biale body to tez 4-5€ à tego od cholery trzeba miec...
kropa501
Joaszka, eijf, ale tak to chyba nie można porównywać cen, bo u nas rajtki kosztują 20 zł przy średniej pensji powiedzmy 2500 zł, a u was kosztują 5€, ale przy średniej pensji pewnie 2500, ale Euro. Generalnie to zauważyłam, że we Francji czy Niemczech np. mniej więcej było tak, że jak u nas coś kosztowało 10 zł, to tam 10€, jak u nas chleb 2 zł, to tam 2€ itd. Czyli to trochę tak, jakby te rajtki eijf kupowała po 5 zł Pewnie dlatego nie znajdujesz tańszych
eijf
Kropa-nie jestem fanka przeliczania bo nie ma sensu i zarobki tez sa inne (no ale srednia to na pewno nie 2,5.00 nie orientuje sie dokladnie ile zarabia przecietny czlowiek ale stawiam bardziej na 1,5 netto...).w kazdym razie mnie sie 5€ wydaje o tyle duze o ile rajtuzy dla osoby doroslej tez tyle kosztuja.pewnie ze moga wiecej ale ja mowie o przecietnych bo rajstopki dla maluchow to i po 20€ sa...
reklama
kropa501
eijf, no ja też mówiłam o 2500 zł brutto, więc wyjdzie podobnie. No i u nas też ceny rajtek dla dzieci są takie same, jeśli nie wyższe od cen rajtek dla dorosłych Podobnie z butami, kurtkami i ubraniami...