reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
dorzucę swoje 3 grosze, mimo że dawno mnie tu nie było. Oglądałam dziś kapitalne butki w ccc. Jakaś nowa linia junior kids, całe skórzane, a podeszwa miodzio - elastyczna. W ogóle bardzo przyjemne w dotyku, lekkie i kosztują 89zł.
kropa oglądałam te w 5-10-15 i takie se... ;-)

dorzucę swoje 3 grosze, mimo że dawno mnie tu nie było. Oglądałam dziś kapitalne butki w ccc. Jakaś nowa linia junior kids, całe skórzane, a podeszwa miodzio - elastyczna. W ogóle bardzo przyjemne w dotyku, lekkie i kosztują 89zł.
kropa oglądałam te w 5-10-15 i takie se... ;-)

tweenie, nie jest to super but na codzienne spacery, ale w porównaniu z innymi śniegowcami są fajne, uwierz mi... W tych, które oglądałam wcześniej za prawie 200 zł Radek nie ruszyłby z miejsca, noga jak w gipsie :( A z tej linii CCC to śniegowce są?

kropa zależy co nazwać śniegowcami ;-)te butki są wyższe zapinane na 2 albo 3 rzepy, nie pamiętam teraz. Kolory były różowy, fioletowy, granatowy i jeszcze jakiś chłopięcy.
Z dziewczęcych były jeszcze srebno-różowe, ta cała sama seria ale już normalna, twarda podeszwa.
eijf odezwę się na ogólnym. Jak dzieci pozwolą

Tweenie-odezwij sie koniecznie.ciekawa jestem jak tam mala i jak radzisz sobie z dwojka (jaki wiem).ja jak mam dwojke to zawsze dziekuje ze blizniakow nie mam;)no ale poza tym to fajnie sie razem bawia

Mam te śniegowce z Decathlonu, mięciutkie i bardzo ciepłe. Jak tylko wzięłam do ręki to się zdecydowałam :) W porównaniu z innymi śniegowcami, które macałam (a były i takie za 200 zł ;/) te wydały mi się najbardziej dopasowane do mojego malucha :) No i cena taka, że nie musiałam brać 3 numery większych ;) Do tego Decathlon ma 90 dni na zwrot, jak założysz kartę stałego klienta, więc przeczekam na maksa do śniegu i wtedy albo wymienię na większe, albo będzie chodził w tych :)

Kropa, a jaka cena?

w jakich butkach chodzą teraz wasze dzieci? moja w ecco kolekcja wiosna/lato i mam kurcze wrazenie, ze ta podeszwa jakas cienka jest chyba (ze skorki są, bez ocieplanai), bo przy temperaturze 8 stopni ma bardzo zimne nozki. muszę cos kupic juz cieplejszego jej. myslalam o czym z ecco, bo bez meirzenia bym kupila po prostu rozmiar 21 (teraz ma 20), co myslicie? czy lepiej z nią pojechac mierzyc?

reklama
marta-najlepiej pojechac z dzieckiem chyba ze masz mozliwosc wymienic? aktualnie moja ma polbuty takie Shoesme BF111070 Babyschoen - Stoute Schoenen podeszwa dla dzieci ktore zaczynaja chodzenie (samodzielne).elastyczna ale juz bardziej stabilna,mocniejsza niz te co miala do tej pory.

takie(bardziej jak kiece zakladam) Bardossa Bores Babyschoen - Stoute Schoenen .podeszwa bardzo elastyczna ,bardziej od tych pierwszych

ma tez takie ale to bardziej raz na jakis czas bo to nie sa raczej idealne buty choc ona bez problemu w nich chodzi.bardzo cieple:) http://www.schoenenvoorjou.nl/winkel/meiden/ugg-australia/166590/cognac.html

n
astepne chce jakies wyzsze ze skorki i po prostu ciepla skarpeta do tego.

pamietaj ze rozmiar rozmiarowi nie rowny.moja jedne ma 20 a drugie 21 dlatego jedz i mierz bo zobaczysz jak jej na nozce leza przy okazji.kup z luzem ale bez przesady;ona ma dawac rade w nich chodzic

Do góry