reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

kompletnie nie myslalam jeszcze o gwiazdce ,moze dlatego ze mala i tak dostaje cos na biezaco.kuchnie to zamierzam dopiero kupic na 2 urodziny (drewniana oczywiscie i chyba z firmy janod).
nef-sanki super pomysl ale jesli snieg bedzie wczesniej to moze warto zakupic przed swietami.
krzeselko i stoliczek tez planuje (moze dwa krzeselka bo jej kuzynka jest u nas bardzo czesto) nawet mowilam o tym mojemu wczoraj i pokazywalam miejsce tylko musze wymierzyc czy to sie tam pomiesci.Stoliczek wzielabym chyba po prostu bialy,lakierowany z ikei a krzeselka to mam takie jedne upatrzone...Chodzi o to ze marzy mi sie lampa kartell'a bourgie i krzeselka kartell'a tez mi sie podobaja (kupie jedno jesli zdecyduje sie na toaletke).maja miniaturowe dla dzieci ,chcialabym transparentne bez koloru Kartell - Philippe Starck - Hier vind u de Kartell Lou Lou Ghost
klocki duplo tez swietny pomysl bo kreatywne.

reklama
Obuwie demar sprzedają wysyłkowo, a także w Bartku, jak mi miła Pani napisała. koszt przesyłki 16 zł

Co do gwiazki, to ja tez nei myslalam jeszcze. ale myslę o sankach, klockach i stoliku

jak Wam idzie rysowanie? bo u nas trochę na kartce, a reszta wszędzie indziej, takze po dywanie:)

eijf o sankach myślałam na mikołajki:-)

marta na początku bardzo podobało się rysowanie. Trzymała kredkę za końcówkę i tak szturała po kartce robiąc kropki i lekkie kreski. Teraz nauczyłam ją, że kredkę trzyma się w połowie wysokości i wtedy łatwiej narysować kreskę. Trochę tak porysowała i okazało sie ,że najbardziej podoba się wyciąganie kredek:-D

kropa chowaj kredki i wyciągaj tylko do wspólnego rysowania

ja wzory na scianie juz jakby przechodzilam z tym ze nie kredka ale wytaplanymi w popiole w kominku lapkami:)na szczescie w tym mc przychodzi nowy,zamkniety kominek...Takie grafitti chyba nieuniknione w kazdym domu.sama pamietam jaka bylam dumna ze swoich laleczek w ubikacji.na szczescie nie dalo sie ich zmyc i pozostaly na lata ha ha

dziewczyny, mam aktualne ceny od producenta + 16 zł przesyłka
[FONT=&quot]Śniegowce dziecięce[/FONT]
[FONT=&quot]JOY 51,30[/FONT]
[FONT=&quot]LITTLE LAMB 46,90[/FONT]
[FONT=&quot]SNOW MAR 47,90[/FONT]
[FONT=&quot]SNOW RIDE 39,60[/FONT]
[FONT=&quot]SNOWMEN 45,90[/FONT]
[FONT=&quot]MONTY MORO 45,60[/FONT]
[FONT=&quot]SUNNY 43,20[/FONT]
[FONT=&quot]NOBI 50,60[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]na stópkę 13 cm zaproponowano mi rozmiar 22/23. Niestety nie ma na stanie tego koloru, który najbardziej mi się podoba, więc poczekam
[/FONT]

nef-tanio jak barszcz wiec moze i ja sie zaopatrze?mnie sie te jasne podobaly:) sa gdzies do kupienia we wroclawiu??niedlugo bede

We Wrocku ponoć w Zdrowej Stópce (Factory, Magnolia, Bielany), w Arenie mają być od października. Ja też chcę te kremowe i właśnie o nich producent mi napisał, że ma tylko w brązie.

reklama
dziewczyny, mam aktualne ceny od producenta + 16 zł przesyłka
[FONT=&quot]Śniegowce dziecięce[/FONT]
[FONT=&quot]JOY 51,30[/FONT]
[FONT=&quot]LITTLE LAMB 46,90[/FONT]
[FONT=&quot]SNOW MAR 47,90[/FONT]
[FONT=&quot]SNOW RIDE 39,60[/FONT]
[FONT=&quot]SNOWMEN 45,90[/FONT]
[FONT=&quot]MONTY MORO 45,60[/FONT]
[FONT=&quot]SUNNY 43,20[/FONT]
[FONT=&quot]NOBI 50,60[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]na stópkę 13 cm zaproponowano mi rozmiar 22/23. Niestety nie ma na stanie tego koloru, który najbardziej mi się podoba, więc poczekam
[/FONT]

Nef, a czy Ty miałąś te buty w ręce? Bo ja dziś oglądałam jakieś inne, dużo droższe śniegowce pod kątem tych Demara i kurczę, za darmo bym ich nie chciała.... Były mega sztywne i Pani sprzedawczyni przyznała mi w sekrecie, że małe rozmiary śniegowców się nie sprzedają, bo dziecko 1,5 roczne nie umie w nich nawet ruszyć z miejsca :/ Podobno większość dzieciaków nawet kroczku nie robi :/

Do góry