reklama
eijf
Fanka BB :)
sasanka-kupilam malej ten sam zestaw z tymi fioletowymi spodniami i sarenka.nad butami tez sie zastanawialam ale nie wiem czy sa odpowiednie dla takiego malucha.moze jako butki dodatkowe,raz na jakis czas jesli dziecko juz porzadnie chodzi.
co do hm to ja sie napalilam bo patrzac na zdjecia te rzeczy wygladaja super a pozniej na zywo czesto sie rozczarowuje.np podobal mi sie taki zestaw gdzie byly brazowe spodenki i sweterek jakby w panterke ale w sklepie ten sweterek jakis szorstki,niemily w dotyku byl.tak wiec roznie to w tym hm bywa ale jakby nie bylo ceny przystepne.
w sumie fajny jest ten jasny sweter wiec moze warto sie wybrac i przyjrzec.
co do hm to ja sie napalilam bo patrzac na zdjecia te rzeczy wygladaja super a pozniej na zywo czesto sie rozczarowuje.np podobal mi sie taki zestaw gdzie byly brazowe spodenki i sweterek jakby w panterke ale w sklepie ten sweterek jakis szorstki,niemily w dotyku byl.tak wiec roznie to w tym hm bywa ale jakby nie bylo ceny przystepne.
w sumie fajny jest ten jasny sweter wiec moze warto sie wybrac i przyjrzec.
ja dokupiłam wczoraj Poli czapkę na zimę, sukienkę dzinsową i paputki.
a na allegro fajny kombinezon
kombinezon coccodrillo roz.86 (1792743627) - Aukcje internetowe Allegro
i spodenki na sanki
SPODNIE OCIEPLANE NA NARTY SANKI H&M ROZM 86 (1796530628) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiam się, czy kupić jeszcze jeden kombinezon, czy jeden starczy. Bo sobie wyobrazam, ze będzie dużo po dworze łazić i się moczyc. ale moze dwie pary spodni wystarczą
a na allegro fajny kombinezon
kombinezon coccodrillo roz.86 (1792743627) - Aukcje internetowe Allegro
i spodenki na sanki
SPODNIE OCIEPLANE NA NARTY SANKI H&M ROZM 86 (1796530628) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiam się, czy kupić jeszcze jeden kombinezon, czy jeden starczy. Bo sobie wyobrazam, ze będzie dużo po dworze łazić i się moczyc. ale moze dwie pary spodni wystarczą
kropa501
Fanka BB :)
marta, to kup jej spodnie nieprzemakalne i wtedy starczy jeden kombinezon, a spodnie są fajne też i na jesień - my już używamy, Radek łazi po kałużach, siada na mokrym piasku i jest super Mamy takie:
Qrka.pl - Sklep Reima/Ewers - Markowe ubrania dla Twojego dziecka - Spodnie przeciwdeszczowe Vaahto rozmiar : 086
Są w srodku wyściełane fajną podszewką, zakładamy na zwykłe spodnie, do tego kalosze + płaszczyk przeciwdeszczowy i deszcz nam nie straszny Sprawdzają się też zimą założone na spodnie ocieplane
Qrka.pl - Sklep Reima/Ewers - Markowe ubrania dla Twojego dziecka - Spodnie przeciwdeszczowe Vaahto rozmiar : 086
Są w srodku wyściełane fajną podszewką, zakładamy na zwykłe spodnie, do tego kalosze + płaszczyk przeciwdeszczowy i deszcz nam nie straszny Sprawdzają się też zimą założone na spodnie ocieplane
wczoraj kupiłam dla Gośki fajne kaloszki z ocieplanym wkładem, o takie:
STORMIC LUX PRINT c
i chyba z tej firmy wezmę śniegowce, bo mają ładne wzory, dobre opinie na necie i są ocieplane owczą wełną.Wcześniej myślałam o śniegowcach z decathlonu, ale te chyba fajniejsze i na pewno więcej wzorów.
któreś z tych, jeszcze przymierzymy na żywo i wtedy zdecyduję
JOY b
LITTLE LAMB a
STORMIC LUX PRINT c
i chyba z tej firmy wezmę śniegowce, bo mają ładne wzory, dobre opinie na necie i są ocieplane owczą wełną.Wcześniej myślałam o śniegowcach z decathlonu, ale te chyba fajniejsze i na pewno więcej wzorów.
któreś z tych, jeszcze przymierzymy na żywo i wtedy zdecyduję
JOY b
LITTLE LAMB a
Mysza1984
lalllalalala ;-)
dziewczyny super zakupy
Nef- te śniegowce rewelacja!! Może ja też się za takimi rozejrzę.
Nef- te śniegowce rewelacja!! Może ja też się za takimi rozejrzę.
We Wrocławiu będą w Arenie (to taka hala targowa) u tej samej Pani u której kupiłam kaloszki, a na stronie producenta też jest podany tylko jeden dystrybutor (jakiś sklep myśliwski). Myślę, że warto popytać w Poznaniu na jakichś małych stoiskach z obuwiem dziecięcym, zwłaszcza jak będą mieli kaloszki tej firmy.
I uwaga na rozmiary, są zawyżone. Gosia nosi 20-21, a kalosz kupiłyśmy rozm. 22-23, bo ten mniejszy był bardzo na styk, brak miejsca na wzrost stopy.
No i ceny maja super, na allegro chodzą po 45-60zł w zależności od modelu
I uwaga na rozmiary, są zawyżone. Gosia nosi 20-21, a kalosz kupiłyśmy rozm. 22-23, bo ten mniejszy był bardzo na styk, brak miejsca na wzrost stopy.
No i ceny maja super, na allegro chodzą po 45-60zł w zależności od modelu
reklama