reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

miasteczko niby od 6 mc ale mnie sie tam wydaje ze dla nico starszego dziecka.
ja tam malej kupie dzis jakis telefon do zabawy skoro tak lubi piloty i inne tego typu rzeczy z przyciskami
Mój nie daje się nabrać :( Nawet jak rozmawiam z mamą przez głośnomówiący i daję mu drugą IDENTYCZNĄ słuchawkę on i tak chce tą, z której się wydobywa dźwięk :)

reklama
kropa-ja tez zauwazylam ze te prostsze,mniej kolorowe,nawet zepsute telefony czy piloty (czyt niegrajace,bez swiatelek) i tak wzbudzaja wiekszy entuzjazm...sposrod wielu bardziej atrakcyjnych moim zdaniem zabawek moja potrafi wylowic to co zabawka nie jest w tym moj telefon.No ale mimo wszystko sprobuje:) dawno jej nic nie kupowalam a taki telefon drogi nie jest wiec nie bedzie wielkiego zalu jesli sie nie sprawdzi

eijf a`propos tej żyrafki, to gdzie ją kupiłaś i w jakiej cenie? bo już kiedyś miałam Cię o nią pytać, bo chyba na Twoich zdjęciach ją widziałam:-)

ewcik-ja ja tu w holadnii kupilam (najpierw mala miala gryzak ktory jest mniejszy i bardziej miekki plus ma uchwyty;idealny dla dzieci ktore zaczynaja trzymac no wiec juz nie dla naszych choc mala nadal namietnie go gryzie.teraz przezucila sie na wieksza zyrafe i naprawde uwielbia ja gryzc.moge spytac znajomej ktora zamowila gdzies w pl albo tak jak tweenie mowi:na alegro:)

ja dopiero co bylam w zabawkowym z zamiarem kupna jakiejs nowej zabawki ale zglupialam w tym ogromie plastiku co to swieci i gra i w rezultacie nic nie kupilam...naprawde nie wiem co jej teraz kupic zeby sie bawila?
porozkladalam jej zabawki a ona uparcie sunie do kontaktu w ktorym tkwi kabel od odkurzacza (bo odkurzalam) i juz ja 5 razy zabieralam.swoja droga w ten weeken zabezpieczamy te rzeczy wlasnie bo mala na widok kontaktu cieszy i do niego leci...

U mnie 'problem zabawkowy' również obecny :) wszystko, co nie wolno i moim zdaniem mało interesujące, to dla niego najciekawsze. Natomiast to, co rzeczywiście pośród swoich zabawek uwielbia ostatnio, to zestaw takich kubełków jakby kolorowych. Je można nakładać na siebie i układać wieżę, coś do nich wsadzać (mają małe dziurki, więc w kąpieli są też super zabawką, bo woda się przelewa przez nie). Okropnie mu się one podobają, ja mu układam wieżę, on rozwala, a później po całym pokoju pełznie i zbiera po kolei. Tylko nie wiem nawet jak tego szukać w internecie, bo Wojtuś dostał od chrzestnej.

Stacking cups to się nazywa i tak mniej więcej wygląda (nasze troszeczkę ładniejsze, bardziej kolorowe i z cyframi od 1 do 9)
http://toys.scholarschoice.ca/products/Stacking-Cups-p1830/?pstart=1
Nie wiem jak to się po polsku nazywa i swoją drogą, jak to ktoś gdzieś znajdzie, to proszę o link, bo chyba mam ochotę dokupić więcej. One są genialne i naprawdę polecam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry