reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

rzeczywiscie ceny bardzo przystepne tylko ciekawe jaka jakosc?choc z drugiej strony dziecko 2,3 razy cos zalozy.ja jestem aktualnie na etapie poszukiwan garderoby wiosennej ale juz sie cos w ruszylo w tym kierunku.

reklama
eijf no właśnie takie chciałam duże jak ty masz ale się zniechęciłam tym zakazem w Belgii i rychłym w całej UE:baffled: Zdrowy zwierzak i jego kudły nie są zagrożeniem uważam a widać że twój kociak wychuchany;-)

jedyneczka-moja nadal sie na nich bawi.kto wie co w wykladzinach.dywanach,lakierach na parkietach,zabawkach,smoczkach itd itd siedzi.poki co nie bierze ich do buzi

eijf to fakt, nikt nie bada np. paneli pod kątem toksyczności . Najzdrowsza chyba byłaby drewniana olejowana podłoga i to olejem BIO:-D

Kupiłyście już większe smoki do żucia? Bo moja coś nie chce tych powyżej 6 miesiąca, za duże jej chyba:baffled:

jedyneczka - ja juz uzywam z TT od 6 bylo ciezko ale dwa dni i zalapala ten stary lezy na pogotowiu ale juz chyba mozna sie go pozbyc :)

Jesli chodzi o smok do ssania to wlasnie odkad dalam ten od 6 m to mala dopiero ssac zaczela.wczesniej jej nie podchodzil

reklama
Do góry