reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Informuję zainteresowanych że Nadia zaakceptowała smoka od 6m:-D My z canpola cały czas używamy.

madzik nie pamiętam jak Emi oduczałam smoka ale wiem że niedługo ciumkała i nie było tragicznie ale ile dni itp. ni w ząb nie pamiętam. A Julcia ciumka tylko do spania czy tak sobie w trakcie zabawy też?

Dziewczyny, wyprzedaże w pełni :) Ja dziś zakupiłam Radkowi sporo rzeczy w Mothercare, bo jest -50% i -70%, m. in.:pajacyk cieplejszy na wiosnę za 29 zł, tylko kremowy z brązem:
41esy2pSruL._SX315_SY375_.jpg

Sweterek:
515NNWegYCL._SX315_SY375_.jpg
i czapkę do niego:
41-aZhSN5DL._SX315_SY375_.jpg

Spodenki dresowe:
41LzDUWHr9L._SX315_SY375_.jpg

tylko w innych kolorach - zielony i szary i czerwony i granatowy :) No i standardowo, pajace i bodziaki :)

Ostatnia edycja:
kropa-ja mothercare nie mam ale chyba fajne ubranka maja bo raz bylam podczas wizyty w pl.fajny ten mis tylko nie za cieply na wiosne?ja mam nadzieje ze pododa bedzie wlasnie taka zeby takich rzeczy nie trzeba bylo nosic;)
z czapa tez sie niedlugo pozegnamy choc przyznam ze mala mi sie w niej podoba:)moze dlatego ze ubogo z wlosami

kropa-ja mothercare nie mam ale chyba fajne ubranka maja bo raz bylam podczas wizyty w pl.fajny ten mis tylko nie za cieply na wiosne?ja mam nadzieje ze pododa bedzie wlasnie taka zeby takich rzeczy nie trzeba bylo nosic;)
z czapa tez sie niedlugo pozegnamy choc przyznam ze mala mi sie w niej podoba:)moze dlatego ze ubogo z wlosami

Ten miś cieniutki jest:) A czapa u nas pewnie trochę dłużej, bo często wietrznie jest bardzo.

ja jesli chodzi o zabawki to chyba niewiele mam.tzn mala ma mate,baby gym,pare maskotek z *******kami,gryzaczki ale mam wrazenie ze jej to poki co wystarcza.i tak irytuje sie bo mnie sie wydaje ze wszedzie sa choc staram sie dbac o porzadek.Za to robie liste prezentow z okazji roczku i wtedy pewnie dostanie kolejna porcje:)

reklama
Do góry