reklama
M
madzik1980
Gość
Julka ma smoki trojki z Aventu-i uwielbia je,ja nie wiem jak ją odzwyczaje kiedyś od smoka.......
jedyneczka
Fan(ka)
Informuję zainteresowanych że Nadia zaakceptowała smoka od 6m My z canpola cały czas używamy.
madzik nie pamiętam jak Emi oduczałam smoka ale wiem że niedługo ciumkała i nie było tragicznie ale ile dni itp. ni w ząb nie pamiętam. A Julcia ciumka tylko do spania czy tak sobie w trakcie zabawy też?
madzik nie pamiętam jak Emi oduczałam smoka ale wiem że niedługo ciumkała i nie było tragicznie ale ile dni itp. ni w ząb nie pamiętam. A Julcia ciumka tylko do spania czy tak sobie w trakcie zabawy też?
kropa501
Fanka BB :)
Dziewczyny, wyprzedaże w pełni Ja dziś zakupiłam Radkowi sporo rzeczy w Mothercare, bo jest -50% i -70%, m. in.ajacyk cieplejszy na wiosnę za 29 zł, tylko kremowy z brązem:
Sweterek:
i czapkę do niego:
Spodenki dresowe:
tylko w innych kolorach - zielony i szary i czerwony i granatowy No i standardowo, pajace i bodziaki
Sweterek:
Spodenki dresowe:
tylko w innych kolorach - zielony i szary i czerwony i granatowy No i standardowo, pajace i bodziaki
Ostatnia edycja:
eijf
kropa-ja mothercare nie mam ale chyba fajne ubranka maja bo raz bylam podczas wizyty w pl.fajny ten mis tylko nie za cieply na wiosne?ja mam nadzieje ze pododa bedzie wlasnie taka zeby takich rzeczy nie trzeba bylo nosic
z czapa tez sie niedlugo pozegnamy choc przyznam ze mala mi sie w niej podobamoze dlatego ze ubogo z wlosami
z czapa tez sie niedlugo pozegnamy choc przyznam ze mala mi sie w niej podobamoze dlatego ze ubogo z wlosami
kropa501
kropa-ja mothercare nie mam ale chyba fajne ubranka maja bo raz bylam podczas wizyty w pl.fajny ten mis tylko nie za cieply na wiosne?ja mam nadzieje ze pododa bedzie wlasnie taka zeby takich rzeczy nie trzeba bylo nosic
Ten miś cieniutki jest A czapa u nas pewnie trochę dłużej, bo często wietrznie jest bardzo.
M
madzik1980
Gość
Kropa fajne ubranka,ale u mnie niestety nie ma Mothercare (
Ja zamówiłam Julce taki jeździk :
FISHER PRICE MUZYCZNY CHODZIK PCHACZ 2W1 NOWOŚĆ !! (1428441617) - Aukcje internetowe Allegro
Ja zamówiłam Julce taki jeździk :
FISHER PRICE MUZYCZNY CHODZIK PCHACZ 2W1 NOWOŚĆ !! (1428441617) - Aukcje internetowe Allegro
eijf
ja jesli chodzi o zabawki to chyba niewiele mam.tzn mala ma mate,baby gym,pare maskotek z *******kami,gryzaczki ale mam wrazenie ze jej to poki co wystarcza.i tak irytuje sie bo mnie sie wydaje ze wszedzie sa choc staram sie dbac o porzadek.Za to robie liste prezentow z okazji roczku i wtedy pewnie dostanie kolejna porcje
reklama
kacperek i fasolka
Dziewczyny mam do sprzedania kilka ciuszkow dla chlopaczka w rozmiarze 74-80 i 86 oto linki:
Super paka dla smyka H&M,Adams itd. r 86 bdb (1422304788) - Aukcje internetowe Allegro
Super paka dla chlopaka 74-80. 27szt. stan bdb+ (1422305126) - Aukcje internetowe Allegro
Super paka dla smyka H&M,Adams itd. r 86 bdb (1422304788) - Aukcje internetowe Allegro
Super paka dla chlopaka 74-80. 27szt. stan bdb+ (1422305126) - Aukcje internetowe Allegro