reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
no ta akurat jest fajna, ale niestety tylko do 9kg...
Tiffi osobiscie nie polecam tej hustawki fp 3w1 bo ani dobra z niej hustawka, ani lezaczek... :sorry2:
Chciałabym jakiś używany leżaczek kupić, może mi coś polecisz?? A dlaczego nie polecasz tej z FP wydawało mi się to dobrym rozwiązaniem, ale ja się zupełnie nie znam.
Jeszcze muszę kupić łóżeczko turystyczne, możecie polecić jakieś niedrogie i takie żeby się dobrze i szybko składało

Chciałabym jakiś używany leżaczek kupić, może mi coś polecisz?? A dlaczego nie polecasz tej z FP wydawało mi się to dobrym rozwiązaniem, ale ja się zupełnie nie znam.
Jeszcze muszę kupić łóżeczko turystyczne, możecie polecić jakieś niedrogie i takie żeby się dobrze i szybko składało
Tiffi mi tez wydawalo sie to fajnym rozwiazaniem dlatego kupilam wpierw ta fp 3w1... ale okazalo sie ze to prawda ze jak cos jest od wszystkiego to jest do niczego! :sorry2:
jesli chodzi o hustawke to ma tylko 2 predkosci bujania (graco 6) i 5 melodyjek (graco ma 10 i jeszcze 5 odglosow natury), nie ma programatora czasowego i tylko 2 pozycje oparcia, no i jako hustawka jest tylko do 9kg (graco do 13!) jako lezaczek z kolei nie ma wibracji i moim zdaniem nie nadaje sie dla noworodka bo pozycja jest za bardzo "siedzaca" (cos jak w foteliku samochodowym), nie ma wkladki dla noworodka, no i jako lezaczek zajmuje sporo miejsca... mi sie podoba 3 funkcja tej fp 3w1 czyli bujaczek dla starszego dziecka... Kris go uwielbia ;-)
takze moim zdaniem fisher price jak najbardziej ale typowy lezaczek...
Tweenie odkryla fajna rzecz 2w1 (hustawka i fotelik)graco ale strasznie drogie sa... :dry:
GRACO SWING N BOUNCE BABY SWING AND BOUNCER - DOTS on eBay (end time 13-Aug-10 00:20:56 BST)
mam badzieje ze moj opis sie przyda...

tiffi ja mam takie wyrko turystyczne:
mebelki, łóżeczka turystyczne, Coneco, Apollo 02, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci
szybko się rozkłada, materacyk gryka-pianka-kokos wypełnia je idealnie, melodyjki i wibrajce nawet oki, wygląda na solidne, fajny, solidny przewijak ( w wielu jest taki w formie rynienki jakby zapadniętej-często zbyt miękki i na krótko starcza, w tym coenco jest sztywny i duży)dostało jakąś nagrodę-Laur konsumenta czy cosik, jak w praktyce niestety nie miałm jeszcze okazji się przekonać:-)

Tiffi mi tez wydawalo sie to fajnym rozwiazaniem dlatego kupilam wpierw ta fp 3w1... ale okazalo sie ze to prawda ze jak cos jest od wszystkiego to jest do niczego! :sorry2:
jesli chodzi o hustawke to ma tylko 2 predkosci bujania (graco 6) i 5 melodyjek (graco ma 10 i jeszcze 5 odglosow natury), nie ma programatora czasowego i tylko 2 pozycje oparcia, no i jako hustawka jest tylko do 9kg (graco do 13!) jako lezaczek z kolei nie ma wibracji i moim zdaniem nie nadaje sie dla noworodka bo pozycja jest za bardzo "siedzaca" (cos jak w foteliku samochodowym), nie ma wkladki dla noworodka, no i jako lezaczek zajmuje sporo miejsca... mi sie podoba 3 funkcja tej fp 3w1 czyli bujaczek dla starszego dziecka... Kris go uwielbia ;-)
takze moim zdaniem fisher price jak najbardziej ale typowy lezaczek...
Tweenie odkryla fajna rzecz 2w1 (hustawka i fotelik)graco ale strasznie drogie sa... :dry:
GRACO SWING N BOUNCE BABY SWING AND BOUNCER - DOTS on eBay (end time 13-Aug-10 00:20:56 BST)
mam badzieje ze moj opis sie przyda...
opis bardzo się przydał, dziękuję, będę się zastanawiać nad tą huśtawko leżaczkiem. Ja się zastanawiam też czy nie kupić samego leżaczka bo samą huśtawkę ma mój brat wiec mogę pożyczyć, tylko zastanawiam się jaki leżaczek jest sensowny.
Co do tej graco co tweenie pokazywała, fajna, ale droga
ewelad fajnie wygląda to łóżeczko

reklama
Do góry