cynamonka co do preparatu na kolki ja chciałam kupić ten sab ale wyczytałam że w składzie praktycznie taki sam jest bobotic, tylko różnic jest taka, że sab podaje się około 150 kropli na dobę a bobotciu około 30 i może sab dlatego bardziej skuteczny. Pisałam o tym na ogólnym. Ja póki co próbuję ten bobotic a jak nie zadziała to będzie sab, ale narazie działa w miarę. patrz na składy tych lekarstw
Ja szukam leżaczka bądź huśtawki ale nie wiem jeszcze jakiej
Co do tego co mi się przydało a co nie, to oczywiście tak jak piszecie wkładki laktacyjne to podstawa, ja nie mogę spać w staniku bo mi za gorąco więc sprawdzają się wkładki przyklejane przyklejam do koszuli i lepiej jest czasem po domu tez tak chodzę bluzka i same wkładki. W szpitalu przydały się wkładki i majtki i mydło biły jeleń super, podkłądy przydały się w domu jak się wietrzyłam, ale nie za dużo zużyłam. Ja mam przewijak z bawełnianymi pokrowcami małą kładę na to a jak się coś wydarzy to piorę i następny pokrowiec. Na razie najmniej przydatny jest laktator, bo jakoś go nie używam. Dla małej pampersy, chusteczki idą jak woda, uzywam też gazików, soli fizjologicznej i patyczków