reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
perla Twoje zakupy wymiataja:-D sukieneczka śliczna- zada Laura szyku niczym mała dama!!! pozostałąe rzeczy też super i za taką cenę, to wszystko bym kupiła- czy potrzebne, czy nie, ale u nas chyba nie ma takich okaqzji, a jak nawet, to ja w allegro jestem cienka-nie mam dary wynaqjdywania i nerwów, tylko opcja 'kup teraz':-D

perla,tweenie też mamy taką huśtaweczkę Graco, tylko z niebieskim siedziskiem,:tak: Emilka super się w niej uspokaja.Też okazyjnie kupiłam używaną.Za 90 zł na gumtree.

reklama
kacperek ja tez chcę leżaczek/huśtawkę z FP ale używany a karuzelkę chciałabym z tiny i też używaną
perla ale fajne te rzeczy które kupiłaś no i ceny. a sukiena wymiata

Do góry