reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

emih przesłodziutkie ciuszki:tak: Dzidzia bieli wyglada jak mały niewinny cud:happy:

Vanilka po tych super ciuszkach widać gdzie mamusia spędza czas.Na Ebayu oczywiście;-) Ciuszki naprawdę rewelka.Wszystkie mi się podobają, a podobnego pajaca tygryska miał Szymonek.:tak:Ja bez przerwy zaglądam na Allegro i nic znalezc nie mogę:-(

Maruśka oglądaliśmy to kiedyś na Allegro i potem filmy na ten temat na Youtube.Chyba jestem tradycjonalistką,bo bałabym się kąpać maleństwo w tym wiaderku.M uśmiał się z tego i stwierdził,że to tylko sposób na zarobienie pieniędzy i naciąganie ludzi na kasę:sorry:

Atabe ja nie mam ani jednego różowego ciucha dla siebie.Nie ubrałabym się w róż,bo głupio bym się czuła,ale przyznaję się,że dla dziewczynek róż podoba mi się najbardziej.

Zamieszczam dzisiejsze zdobycze.Znowu ze Smyka,tylko w innej galerii.Teraz będę się musiała rozejżeć za krótkimi rękawkami

Załączniki

• foty2 018.jpg
    foty2 018.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 44
  • foty2 017.jpg
    foty2 017.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 48
  • foty2 012.jpg
    foty2 012.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 45
  • foty2 014.jpg
    foty2 014.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 44
  • foty2 019.jpg
    foty2 019.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 47
  • foty2 015.jpg
    foty2 015.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aszka a ty dalej szalenstwo :-D

emih slodkie pastelowe kolorki-lubie takie :-):tak: ten komplecik 4czesciowy b fajny :tak::tak::tak:

vanilka ten kombinezon z uszkami tygrysek po prostu bombowy :-D:tak: jak mi sie podobaja te ubranka z uszkami dla maluszkow-najbardziej te kombinezony na zime-dzieci wygladaja w nich tak smiesznie i slodko. musze sobie tez sprawic cos takiego ale narazie wszedzie widzialam tylko zwykle ocieplacze bez uszu :-( o ciuszkach z kubusiem puchatkiem komentarze zbedne :-D. uwielbiam !!!:tak::-)

mammi kolejne slodkie ciuszki...:tak::tak::tak: ladne b te rozowe ogrodniczki

Ostatnia edycja:
Mammi, no boskie po prostu!
Atabe: czekam na zdjęcia!- może sama wezmę nogi za pas i pojadę ku wielkiemu światu wyprzedaży ;-)

Mi się tygrysek Vanilki straaasznie podoba! Jaki rozmiarek?!... Ach... Rozmarzyłam się :-D
A z innej beczki: staram się nie kupować dziecku do 6 miesiąca niczego z kapturem- póki dziecko nie siedzi- moja córa zawsze się w nigo zaplątywała ( w kaptur) albo miała ślady odgnieceń na szyi. Beznadziejnym wynalazkiem w tym wieku są również wszelkiego rodzaju stójki, albo stójki z zamkiam ( jeszcze gorsze badziewie) kiedy dziecko nie ma praktycznie w tym wieku szyi :sorry: Takich rzeczy- jak przyszło co do czego- pięknych, ale nie-funkcjonalnych- po prostu po jednym użyciu nigdy więcej córce nie założyłam, bo było mi jej żal :-(
Ps. To tylko takie moje obserwacje i ew. przestroga dla mam pierworodnych :)

emih rozmiar 0-3
moj Gabi tez mial takie ubranko z tygryskiem i prosiaczkiem :happy:
co do kapturow to nie narzekalam bo przed wiatrem zakladalam na glowke ale stojki koszmar!!

No tak, tak, zgodzę się że jakiś sweterek na wyjście, kurtka ale w domu coś z kapturem było porażką- ja pamiętam takie śliczne różowe bluzy mojej córy- no boskie po prostu- co jej założyłam to uszy miała poobcierane :eek: A teraz to nam się dzieciaczki latem porodzą to kapturów też trzeba nie będzie, choć: uwielbiam takie 6-12 brzdące w kapturach- słodziaczki :tak:

ja to mialam kilka sweterkow czy bluz z kapturem wlasnie po to co by na glowe zalozyc w razie wiatru ...teraz tez kilka sprawie bo na wyspach to czesto wiatr straszny jest no i czy jakis wieczorny spacerek chlodniej sie zrobi kaptur na glowe ;-)ja wogle uwielbiam juz takie polroczne dzieci ..smieszki takie :-D

reklama
dla mnie to wiaderko to jakis niewypal!!patrze na zdjecie i wydaje mi sie ze ten facet chce utopic to biedne dzieciatko!!
sliczne ciuszki dla bobasow!!ja tam nie mam jeszcze nic-wiem wiem wstyd!!ale czekam na wiadomosc o plci wtedy zaszaleje:)

Do góry