reklama
sam fotelik model LOGICO S - najbezpieczniejszy tej firmy u nas, waży 4,4 + 3kg baza. GRACO FOTELIK LOGICO S +BAZA +4xGRATIS SklepWwa (920431156) - Aukcje internetowe Allegro
A my wlasnei czarno pomaranczowego maxi cosi szukamy, a jaka jest waga tych graco??
graco waza okolo 7 kg
graco waza okolo 7 kg
podałam wyżej wymiary, 7kg ważą, ale razem z bazą :-)
w Polsce są takie bureTeż się zastanawiam nad fotelikiem ze Stanów, bo znajomi mogliby nam kupić. Ale wyczytałam ,że te amerykańskie są tylko do 10 kg
![]()
Maxi cosi - wazy 8 kg
10 kg to dziecko do roku mozesz wozic
foteliki graco w usa
Search results for car seats - Walmart
podałam wyżej wymiary, 7kg ważą, ale razem z bazą :-)
tak z baza wage jaka podaje dla graco i maxi cosi to z baza
oczekiwanie
Fanka BB :)
Zamowilismy kolor tango red z maxi cosi:-) i domowilismy folie przeciwdeszczowa do niego bo byla tylko oslona od slonca.
Zamowilismy kolor tango red z maxi cosi:-) i domowilismy folie przeciwdeszczowa do niego bo byla tylko oslona od slonca.
oczekiwanie daj linka zeby zobaczyc
oczekiwanie
Fanka BB :)
Fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix 2009 i 2010 wys 24H (908651036) - Aukcje internetowe Allegro
tu jest ten kolor tango red, ale juz jestem zla na siebie bo znalazlam piekne kolorowe maxi cosi:-( a jak szukalam to nie moglam znalezc
Foteliki samochodowe Maxi-Cosi - Cabrio FIX.
z tych kolorowych bym wybrala, no ale juz po fakcie.
tu jest ten kolor tango red, ale juz jestem zla na siebie bo znalazlam piekne kolorowe maxi cosi:-( a jak szukalam to nie moglam znalezc
reklama
Fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix 2009 i 2010 wys 24H (908651036) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie podoba ten kolorek co wzielas bardzo ladny