reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Mammi,no boskie, boskie :tak: TEŻ CHCĘ ZNAĆ JUŻ PŁEĆ!!!!
Ja też dziś kupiłam trze rzeczy na nallegro, ale uniseks... Lubię biały kolor :tak: ALe nie wiedzieć czemu przyglądam się chłopięcym rzeczom, choć dla dziewczynek tak mnie rozczulają..... ahioooo...
To spodenki Babbalono, wyprawka i bodziaczki- są słodkie... :tak:

reklama
Emih mam identyczny komplet body jak te Twoje ze zdjęcia numer trzy:-):-):-) A z tej firmy BABALUNO też mam parę ubranek ale już typowo dziewczęcych-bardzo ładne ubranka mają :)

atabe jaki sliczne i stylowe ciuszki :tak:
mammi Ty to szalejesz widze pelna para ..kolorek dominujacy oczywiscie roz :-D
emih a ja bialych jakos nie lubie ..zaraz jakies plamki itd ..

to moje ostatnie zdobycze
czekam na przesylki :happy:

Vanilka ciuszki super!!! ja tez mam slabosc do tygryska i Kubusia Puchatka...
poki co nie mam checi nic kupowac, ale nie znam plci to napewno dlatego! za to po Usg 15 marca jak poplyne to...

Vanilka ten tygrysek mnie rozwalił:-D:-D:-D
mammi emih naprawde śliczne ciuszki macie pokupione:tak:

ja różowego nie lubie, więc jak jest wybór to biore inny kolor;-) ale kilka w tym kolorku dla dziewczynki też musi być;-)

perla no jak sie dowiesz to zaszalejesz napewno :tak:
ale ja jakos w sklepach nie widze nic ciekawego ;/wczoraj ogladalam i nic nawet nie kupilam bo nie podobalo mi sie ...na ebayu lepiej sie odnajduje jak w sklepach :sorry:
perla a u Ciebie juz widac cos brzuszka ??czy znowu wyskoczy w 8 ?:happy:

Vanilka- super te ciuszki: sam miodek ;-) A co do białego koloru- lubię, ale tylko do pół roczku kiedy jeszcze marchewki w jadłospisie nie ma i dzidzi z cyca ciągnie :-p Ps. ja też przeważnie robię zakupy w necie, bo nie lubię chodzic po sklepach...

Atabe- ja różu dla starszej córy też nie miałam, dopóki ktoś mi nie dał, nie założyłam i nie doszłam do wniosku że dziewczynce w różu jest po prostu bosko! A teraz czasem żygam (sorki za stwierdzenie) tym kolorem, bo nie wiedzieć czemu dziewczynki 3-6 lat tak kochają ten kolor ze różowe moze być, a wręcz MUSI być- WSZYSTKO!

emih no do pol roczku racja ,jeszcze moge zalozyc biel :tak:potem marchewki ,jablka :eek: Ja teraz tak sie odzwyczailam od wyjscia na miasto :-(kiedys co chwila biegalam ,a teraz :sorry:wstyd ...

reklama
perla no jak sie dowiesz to zaszalejesz napewno :tak:
ale ja jakos w sklepach nie widze nic ciekawego ;/wczoraj ogladalam i nic nawet nie kupilam bo nie podobalo mi sie ...na ebayu lepiej sie odnajduje jak w sklepach :sorry:
perla a u Ciebie juz widac cos brzuszka ??czy znowu wyskoczy w 8 ?:happy:
troche bardziej widac, ale nie tylko na brzuszku... :sorry: ogolnie wiecej waze niestety niz w 1 ciazy o jakies 5kg!!! tyle co teraz to wazylam w ups... 26-27 tygodniu :szok:
ja tez prawie wszystko dla synka kupowalam na ebay'u! jesli sie okaze ze bedzie 2 syn to nie poszaleje z zakupami bo wszystko mam, ale jakby zdazyl sie cud , ze jednak dziewczynka to dam czadu!!! :-)

Do góry