reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

A ja znowu poszalałam i nadal w kolorach uniseks kocham niebieski co widać na załączonym foto mój koń też ma prawie wszystko niebieskie. Ale też ubieram ją na różowo ale to tylko dlatego ze moje juniorka kocha ten kolor.
http://images45.fotosik.pl/117/3bb1c46e845f9775med.jpg
http://i205.photobucket.com/albums/bb276/aszka79/PICT0018-2.jpg?t=1265978003

I jeśli okaże się na 100% że będziemy mieć dziewczynkę kupię troche różu ale jako dodatek ładnie będzie w połączeniu błękit z różem.
Ciuszki są na wiek 3-6m.
PICT0001-13.jpg

PICT0003-18.jpg

PICT0005-14.jpg

PICT0006-11.jpg

PICT0007-6.jpg

PICT0009-5.jpg

reklama
Ja narazie nie mam nic kupionego dla synusia. Bo niewiem ile dostane od ciotki tych ciuszków. Ale jak się potwierdzi na 100% płeć to pewnie kupie jakieś ciuszki. No i gdzieś w kwietniu lub maju musze przejrzeć ciuszki po córci, które będą pasować do chłopca. A ciuszki mam dostać dopiero pod koniec maja jak będziemy na weselu kuzynki.

troche bardziej widac, ale nie tylko na brzuszku... :sorry: ogolnie wiecej waze niestety niz w 1 ciazy o jakies 5kg!!! tyle co teraz to wazylam w ups... 26-27 tygodniu :szok:
ja tez prawie wszystko dla synka kupowalam na ebay'u! jesli sie okaze ze bedzie 2 syn to nie poszaleje z zakupami bo wszystko mam, ale jakby zdazyl sie cud , ze jednak dziewczynka to dam czadu!!! :-)
hehe juz sobie wyobrazam szalenstwo z okazji corki :happy:
wez bylam wczoraj w disneyu i co -szoku doznalam :eek:spioszki z nadrukiem kubusia 10f ..takie samem mam na ebayu za funta:happy:i wiadomo nie zniszczone bo takie malenstwo mialo to na sobie kilka razy:happy:
dawaj foto brzucha:tak:
aszka sliczne ciuszki -ta z nemo rewelka :)

hehe juz sobie wyobrazam szalenstwo z okazji corki :happy:
wez bylam wczoraj w disneyu i co -szoku doznalam :eek:spioszki z nadrukiem kubusia 10f ..takie samem mam na ebayu za funta:happy:i wiadomo nie zniszczone bo takie malenstwo mialo to na sobie kilka razy:happy:
dawaj foto brzucha:tak:
aszka sliczne ciuszki -ta z nemo rewelka :)
no proste ze tak! :tak: czesto mozna nawet nowe na ebay'u trafic... ja dla Krisa to same markowe ciuszki wyszukiwalam i najwieksza slabosc mam do Gap'a... a tak to wiekszosc Next, Disney, M&S, DKNY, Mothercare, Nike itd. a radocha jak cos za taki bezcen sie wylicytuje ze szok!!! :-)
jeszcze poczekam z tym zdjeciem brzucha :sorry:

perla czyli brzucha jeszcze malo widac:happy:
racja ,ja tez duzo nowych kupuje na ebayu i firmowki .
Ten zestaw bucikow co pokazywalam ostatnio na zdjeciu wydawalo mi sie ,ze wszystkie uzywane ,a jak doszly to tylko dwie pary widac uzywane :szok:ale i tak snat bdb :happy:

atabe nie lubisz rozowego ,a ja mam wiekszosc ciuszkow dla ciebie rozowych :eek:no nic,bedziesz musiala polubic :-D

Vanilka luz;-) ja nie mam jeszcze prawie nic różowego<prócz body> a M i tak chce zeby miałą jakieś różowe ciuszki, bo to takie słodkie:sorry: pewnie się przekonam jak dzidzie zobacze w różowym i się rozczule:-D

perla czyli brzucha jeszcze malo widac:happy:
racja ,ja tez duzo nowych kupuje na ebayu i firmowki .
Ten zestaw bucikow co pokazywalam ostatnio na zdjeciu wydawalo mi sie ,ze wszystkie uzywane ,a jak doszly to tylko dwie pary widac uzywane :szok:ale i tak snat bdb :happy:

atabe nie lubisz rozowego ,a ja mam wiekszosc ciuszkow dla ciebie rozowych :eek:no nic,bedziesz musiala polubic :-D
masz podpuszczaczko na zamknietym ;-)

reklama
Maruśka, nie miałam ale powiem szczerze jakoś do mnie to wiadro nie przemawia: pal licho cenę (a skąd ona się wzięła :eek:) ale maleństwo najpierw trzeba podtrzymywać za kark, a tu- jakoś nie moge sobie wyobrazić obmywania maluszka wokół?- jakieś to dla mnie upychanie korniszona w słoiku ;-)
Ps. a gdzie tu sobie nóżkami pochlapać?- i już widzę niby trzylatka (jak piszą)w tym słoiku ;)

Do góry