reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

A ja właśnie dostałam swoje wkładki formujące, właśnie się gotują:-D Potem założymy i zobaczymy czy będą efekty, i oby były bo jak nie to się pewnie wścieknę:-) Ale jak na razie jestem dobrej myśli:-)

Dziewczyny co sądzicie o rożkach kupowanych na allegro? Potrzebuje jeszcze jeden ale nie wiem od którego sprzedawcy kupić... nie chcę zapłacić za dużo a potem okaże się że po praniu z rożka zostanie szmata... Macie kogoś sprawdzonego?

reklama
Misslena niekoniecznie Ci się opłaci kupowanie jednej rzeczy na allegro, bo przesyłka wyniesie sporo. Nieraz taniej można kupić w sklepie i dodatkowo sobie "pomacasz" jeszcze:-)

A ja właśnie dostałam swoje wkładki formujące, właśnie się gotują:-D Potem założymy i zobaczymy czy będą efekty, i oby były bo jak nie to się pewnie wścieknę:-) Ale jak na razie jestem dobrej myśli:-)

Dziewczyny co sądzicie o rożkach kupowanych na allegro? Potrzebuje jeszcze jeden ale nie wiem od którego sprzedawcy kupić... nie chcę zapłacić za dużo a potem okaże się że po praniu z rożka zostanie szmata... Macie kogoś sprawdzonego?

ja mam dwa od tego sprzedawcy Orginalne rożki **BABY-RAJ **EKSKLUZYWNE 80x80 (1066757621) - Aukcje internetowe Allegro
jeden mam usztywniany drugi nie i wyprałam je już i na razie wszystko ok.

Ja będę karmić na rugbistę na poduszce z sofy :-D Jest idealna. Jakoś się z małą, mam nadzieję, dopasujemy, bo nie chcę kupować specjalnie rogala do karmienia...
Wkładki laktacyjne zamówiłam z BabyOno - nie znam się na tym. Jak się nie będą spisywały, to się poeksperymentuje z innymi ;-) jest jeszcze wata i skarpetki :-D

o to ja tak samo będę karmić na zwiniętym kocu... a po porodzie siedzieć na dmuchanym kółku do pływania za 2 zł no chyba, że będzie cesarka.

Mystique kołyska coneco to chyab nie bedzie dobry wybor, my sie na nia napalilismy i pojechalismy do hurtowni aby obejrzec, wystarczylo jedno dotkniecie zeby wiedziec , ze jest wykonana najtanszym kosztem, nie warta napewno takiej ceny. Bardzo marne wykonanie, rozchwiana, widzielismy dwie w roznych sklepach i dwie neistety byly malo stabilne, fakt ze wyglada ladnie, ale nei polecam. Jak masz mozliwosc to podjedz gdzies do sklepu i ja obejrzysz bo mozesz pozniej zalowac jesli kupisz na allegro bez zobaczenia na zywo.

właśnie za bardzo nie mam mozliwości pojeździć po hurtowniach :no: w tych najbliższych akurat kołysek nie mają a żeby połazić po mieście to już się nie nadaję na takie eskapady:dry:

kurcze, zabiłaś mi ćwieka teraz..
no nic - jeszcze raz przemyślę ten zakup ale chyba się zdecyduję mimo wszystko ... nie chce byc przykuta do jednego pokoju i muszę jakos poruszać sie po domu , tym bardziej ze mam jeszcze zbyt aktywnego trzylatka który na pupaku nie usiedzi...

kropa501, śliczne śpioszki :-)... a i promocja cenowa całkiem, całkiem :tak:

wczoraj też kupiłam kilka rzeczy, m.in :

PODUSZKA do Spania i Karmienia *WĄŻ 190cm* SKLEP (1077605349) - Aukcje internetowe Allegro

Woreczki na pieluchy jak PAKLANKI aż 100szt 2226 (1074433409) - Aukcje internetowe Allegro

PRZEWIJAK - NADSTAWKA SZTYWNA - ciekawe WZORY !!! (1072968945) - Aukcje internetowe Allegro - wzór nr 13

Kompresy~~5x5cm x100szt~~do oczek i pępuszka 2264 (1065427493) - Aukcje internetowe Allegro

BABYONO -~~Moskitjera~~uniwersalna do wóżka 2218 (1067138999) - Aukcje internetowe Allegro

NoseFRIDA - filtry do apsiratora !!! (1632) (1064081628) - Aukcje internetowe Allegro

NoseFRIDA aspirator do nosa dla niemowląt ! 1631 (1062598163) - Aukcje internetowe Allegro

zastanawiam się jeszcze nad takimi wałeczkami do snu -
BEZPIECZNE wałeczki dla NIEMOWLĄT 7 kol +GRATIS (1065106078) - Aukcje internetowe Allegro

i chyba zakupię takie karmniki jak te tutaj
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA NATURIS ROZ. 70A - 85C (1074902243) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

nie powalaja na kolana , to fakt - no ale te po 70 dychaczy to już nie na moją kieszeń.. zwłaszcza że wczoraj dostałam wyniki rekrutacji do przedszkoli i młody sie dostał .. Do 18 - go musze 320 zeta wyłozyć na czesne :eek:

dziś mam zamiar skoczyc jeszcze do pobliskiej hurtowni po butelkę, zapasowe smoczki , no i do apteki po resztę akcesorii..
Znaczy mam w planie a jak to wyjdzie to zobaczymy :zawstydzona/y:

Niby wszystko sobie zapisałam w notesie a co rusz cos mi się przypomina..
Kurka, ta wyprawka się chyba nie skończy :cool:

reklama
w przypadku mojego bratanka sprawdzil się wlasniei otulaczek. jak nie byl zwinięty jak baleronik, to ryczal straszliwie. zreszta nei widze duzej roznicy miedzy otulaczkiem a rozkiem.

Do góry