reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
A ja juz wszystko mam i nie mam co kupowac ;-). Ostatnio na allegro kupilam sliczny, recznie robiony sweterek za 8 zl i nie doszedl a pani sie do mnie nie odzywa, kiedy pytam o nr nadania i date wysylki. Zaraz wysmaruje negatywa jak sie patrzy

ja muszę tylko dokupić kosmetyki i z paczkę pieluszek .... reszta już praktycznie gotowa, czekam aż pościel przyjdzie to ją wypiorę, no i wózek ze strychu muszę zdjąć i wyprać ale to chyba jakoś w lipcu bo nie mam go gdzie trzymać :/

A i brakuje mi pudełka na smoczek i spirytusu ...

A i jeszcze tantum rosa dokupię, kurczę i pewnie jeszcze coś mi wpadnie do głowy -ta wyprawka nie ma końca:zawstydzona/y:
Wczoraj znalazłam wreszcie nianię elektroniczną! tyle jej szukałam i już byłam przekonana, że komuś pożyczyłam ale na szczęście jest :D Tylko akumulatorki trzeba dokupić

ŁÓŻECZKO RADEK III SOSNA +MATERAC+ POŚCIEL (1048180442) - Aukcje internetowe Allegro
BECIK ROŻEK Z HAFTEM P R Z E P I Ę K N Y (1039548009) - Aukcje internetowe Allegro
Ja dziś dokonałam zakupu kompletu łóżeczko+materac+pościel niebieskie ksieżyce oraz becika w kolorze ecru
Jestem już na finishu z zakupami dla maleństwa-została tylko wanienka ze stelażem.Nie wyobrażam sobie zakupu tych wszystkich rzeczy dla mnie i maleństwa w jednym czasie bo wszystko jest tak drogie, a tak to przynajmniej nie odczuwa sie tego w portfelu,no i przede wszystkim becikowe powinno byc wypłacane przed porodem to by nam wszystkim było troszke łatwiej.No ale to tylko moje zdanie i ciesze sie, że już sie uporałam ze wszystkim.

super łóżeczko i pościel :)
i zgadzam się z becikowym - powinno być przed porodem lub w ciągu kilku dni po, a nie tygodniami się czeka (tzn. papierologię odwala)

reklama
misslena oj są rzeczy, które ładnie wyglądają a są mega niepraktyczne, szkoda
kropa ja jestem jeszcze przed zakupem niani, ale moja bratowa ma philipsa (taka żółto biała), przy dwójce dzieci jej się bardzo sprawdziła i chwali ją
madzik lubię h&m, bodziaki też zakupiła kiedyś,znaczy M kupił tylko z napisem I love dad. A ja muszę właśnie zakupić jeszcze rampersy bo nie mam żadnego
vanilka ale fajne spodzieniachy i to za funciaka. generalnie ceny w h&m w Anglii są bardzo przystępne, można kupić super ciuszki za grosze, w Polsce jest dużo drożej
kacperek fajne te aplikacje na pościeli i możesz sobie zamówić od razu z imieniem
ewelad ciekawa jestem czy ten rożek jest cienki czy gruby
mysza fajne zakupy
magdzia jak ja lubię takie kolory i kocyki super
arlecia co to za meble?? Bardzo ładne, ale zastanawiam się bo pewnie dużo kosztują. Ale pokoik bardzo fajny, lubię taki styl
atabe no ceny niezłe, a ubranka super

Ja teraz jestem przed zakupem laktatora (avent czy tomee), niani, rożek, śpiworek i jeszcze milion innych rzeczy

Do góry