reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ja jeszcze nie próbowałam chusty, bo to moje pierwsze dziecko. to co mnie póki co przekonuje to Paweł Zawitkowski - fizjoterapeuta, który pozytywnie wypowiada się o chustach, chyba jako jedynych "nosidłach" dla dziecka.
Co daje dziecku bliskość rodziców?

Oczywiscie nie chodzi o dźwiganie dzieciaka w tym cały dzień, z tym się zgodzę. Oczywiście chodzi o to, żeby robić to właściwie i nie zadusić dziecka. Wiem też, że nie każde dziecko lubi byc noszone w chuście - jak ze wszystkim. Moje jedyne dziecko w sąsiedztwie akurat lubi :-) Mama zaczęła nosić je w 2 miesiącu, kiedy okazało się, że dzidzia nie chce zasypiać w ciągu dnia - chusta pomogła dziecku ładnie zasnąć i odpocząć.
Oczywiście co mama to opinia :-)

reklama
u mnie nie będzie chodzików ani chust ;-) trzeba sobie radzić. Mogę ewentualnie wypastować panele, żeby mała z poślizgiem szła :-D
Arlecia - pokoik bomba... Fajnie dopasowane dodatki i w ogóle kolorki super...

dziekuje kochane za takie mile słowa! ciesze sie, ze Wam sie tez moj pokoik podoba.
mebelki sa z drewnostylu Drewniane meble dla dzieci i młodzieży, meble młodzieżowe, meble dzieciece - www.Drewnostyl.eu mam nadzieje, ze sie bedą dobrze sprawowały. Na razie jest super i cale dnie bym mogla w tym pokoiczku przesiedziec.
Pokoik taki misiowy głownie dominują wnim misie z serii " ME TO YOU"
Oj ja to mam hopla niezlego :-D u mnie to wszystko musi byc dograne i dopasowane.

dzieki za link

znalazlam tez na allegro ceny troche wysokie ale czego sie nie robi dla malenstw - mezowi tez sie podobaja wiec ja sie tez sie zdecyduje na takie mebelki tylko kolekcja Carpenter nam sie podoba

Drewnostyl : meble - Oferta - Carpenter

Arlecia pokoik masz cuddny!:tak: Zawsze o takim marzyłam:-)

U mnie nie będzie żadnej chusty ani chodzika, choć pewnie mój M będzie ględził że sobie wymyślam... bo dla niego wszystko co nowe to złe i be, bo kiedyś było inaczej i kobiety na polach rodziły... dobija mnie ten facet, ale i tak stawiam zawsze na swoim:-D

reklama
Do góry