reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
ewa fajny komplecik lozeczko + posciel, my wzielismy rozek w takim samym odcieniu ale mamy z misiaczkiem. Chociaz zastanawiam sie czy bedziemy uzywaly rozkow, ale lepiej miec
tweenie dla naszego malca mamy taka sama zabawke, jest bardzo fajna i mysle, ze dziecko bedzie z niej zadowolone.
mloda mamuska a mi jakos nei podchodza te biustonosze, tez takie zmaowilam. Ale nie sa jak dla mnie wygodne. Na poczatek zostawie, ale pozniej mysle ze dokupie jakies inne z dwa.
arlecia pokoiki super:-)
tweenie dla naszego malca mamy taka sama zabawke, jest bardzo fajna i mysle, ze dziecko bedzie z niej zadowolone.
mloda mamuska a mi jakos nei podchodza te biustonosze, tez takie zmaowilam. Ale nie sa jak dla mnie wygodne. Na poczatek zostawie, ale pozniej mysle ze dokupie jakies inne z dwa.
arlecia pokoiki super:-)
ewelad
Fanka BB :)
patipaula ja też miałam ten problem- bo obwód mam standardowy-75, za to piersiaki znacznie odbiegają od standardu i jak miseczka byłą ok, to nie było mniejszego obwodu i klops- mam więc jeden z canpola do karmienia-biały i brzydki, a ostatnio kupiłam coś w stylu topu-stanika- bezszwowy i mięciutki, można odpiąć 'właz' z przodu przy ramiączkach obydwu i git:-)
Mysza1984
lalllalalala ;-)
I ja właśnie szukam czegoś takiego, jak pisze Ewelad. Nie jestem w stanie przewidzieć jaki gabaryt przyjdzie mi nosić... Jak znajdę coś bezszwowego to zakupię, przynajmniej na początek. Później łatwiej mi będzie dobrać rozmiarek ;-)
reklama
kacperek i fasolka, czy przyszla już do Ciebie ta pościel którą zamówiłaś? Jestem ciekawa jaka jest gatunkowo ta bawełna. Bo bardzo mi się podoba. Będę wdzięczna za odpowiedź. Mi się pościele już po nocach śnią...
Ja mam większość rzeczy powybieraną, ale jakoś nie mogę podjąć decyzji by kliknąć kup... My pewnie dużo kupimy w Pati i Maksie (poznański sklep) ceny naprawdę mają ok, patrząc na koszty wysyłki z allegro i tego że bym musiała u kilku psrzedawców Oczywiście internetowy Pati i Maks tańszy a odbiór osobisty. Dziś może męża w końcu zagonię do kompa i będziemy zamawiać wszytko razem, by całość potem odebrać
a co myślicie o kosmetykach Ziajki dla dzieci? Ostatnio czytalam bardzo pozytywne opinie. Cena też zachęca. Ponoćpłyn do kąpieli natłuszczający sprawdza się jak oliatum (ja nie wiem jak z tym oliatum, ale parafinę ciekła która ma w składzie to w aptece można za 2 zł kupić) Na niveę ostatnio się wkurzyłam, bo na opakowaniach nie ma napisane od kiedy można używać. A ziajka ma podział na kosmetyki od 1 dnia, 1 miesiąca itd...
Ja mam większość rzeczy powybieraną, ale jakoś nie mogę podjąć decyzji by kliknąć kup... My pewnie dużo kupimy w Pati i Maksie (poznański sklep) ceny naprawdę mają ok, patrząc na koszty wysyłki z allegro i tego że bym musiała u kilku psrzedawców Oczywiście internetowy Pati i Maks tańszy a odbiór osobisty. Dziś może męża w końcu zagonię do kompa i będziemy zamawiać wszytko razem, by całość potem odebrać
a co myślicie o kosmetykach Ziajki dla dzieci? Ostatnio czytalam bardzo pozytywne opinie. Cena też zachęca. Ponoćpłyn do kąpieli natłuszczający sprawdza się jak oliatum (ja nie wiem jak z tym oliatum, ale parafinę ciekła która ma w składzie to w aptece można za 2 zł kupić) Na niveę ostatnio się wkurzyłam, bo na opakowaniach nie ma napisane od kiedy można używać. A ziajka ma podział na kosmetyki od 1 dnia, 1 miesiąca itd...