reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

tifi meble nie byly az tak przesadnie drogie, Drozej zaplacilismy za pokoj coreczki a mniej mebli. fotki 267.jpg

reklama
Arlecia super mebelki i corci i dla malenstwa superowe naprawde i wogole pokoiki sa sliczne:)
Tiffi no jest mozliwosc z imieniem ale nie bralam z dwoch powodow po pierwsze bo nie mielismy imienia dopiero meza olsnilo przed wczoraj jak mala bedzie miala na imie a po drugie gdybym chciala sprzedac to z imieniem nie za bardzo.
A jutro tez uciekam na miasto po przewijak i jakies drobiazgi:) poki mam jakas kaske:)
Tweenie i co z tymi ciuszkami za 1zl???

tweenie - fajne to to
ja sie w koncu szarpnelam na ten wodospad fisher price, a ze poczekalam to upolowalam za 119 zamiast 137zl, a w ogole to jedna babka sprzedaje uzywany i pytam ja ile chce a ona na to ze 100, wysmialam ja. Ludzie to maja apetyty.

dziewczyny a jak u Was z biustonoszami? ja kupiłam póki co dwa takie:
STANIK BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BAWEŁNA wyprzedaż (1064998454) - Aukcje internetowe Allegro
jeden czarny, drugi biały, rozmiar strzeliłam na pałę, wysyłka błyskawiczna - wczoraj w nocy zamówiłam i dzisiaj już były u mnie :happy: rozmiarowo na dzień dzisiejszy akurat, jakościowo też wyglądają w porządku, jestem więc póki co bardzo zadowolona z zakupu
ale właśnie nie wiem, 2 biustonosze to raczej będzie mi za mało, myślę, by dokupić jeszcze z jeden, może 2 tylko teraz hm.. dwa kolejne takie same - nieco bez sensu a rodzai troszkę jest.. są z fiszbinami, są bez, te akurat to bawełna z dodatkiem elastyny, ale są jeszcze poliamid + elastyna czy czysta bawełna, no i teraz nie mam pojęcia w które zainwestować, skoro już rozmiar jako tako znam
a Wy jakie sobie kupiłyście?

tweenie wypasiona ten kombajn zabawkowy:-D
mam też pytanko: czy to Ty planowałaś zakup monitora oddechu? bo większość dziwczyn wiem, że nie pochwala i nie kupuje, ale może Ty lub ktoś zna opinie nt monitora z tomme tippee? bo znalazłam i cena przyzwoita (za tyle to można angelcare ale używany kupić i tak dumam?)
Tommee Tippee Niania + Monitor oddechu 2w1 (1052172308) - Aukcje internetowe Allegro
będę wdzięczna za opinie, jeśli któraś coś słyszała?

reklama
Do góry