reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Madzik, Vanilka piekne te wasze ciuszki naprawde.
Kama i Vanilka tylko te wasze ebay jest o niebo lepsze niz polskie wiec nam allegro pozostaje ale co zrobic i tu czasem mozna cos fajnego trafic.
A ja swojej corci kupilam juz posciel 16-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją cztery GRATISY (1058576940) - Aukcje internetowe Allegro jasny piaskowy a synek wybieral alikacje delfinka. teraz tylko czekam na listonosza.
Mam pytanie czy ktoras z was kupowala juz przewijak na allegro??? i do tego kilka innych rzeczy u niego??i jestescie zadowolone to dajcie mi linka bo szukam i co rusz cos innego znajduje i nie moge sie zdecydowac a jak jest ok to maly wybor jest i tak caly czas kupic nic nie moge.

reklama
Zobacz załącznik 252816Zobacz załącznik 252817Zobacz załącznik 252818
To są moje główne zakupy z wczoraj:
Stanęło na takim zwykłym łóżeczku + materac pianka gryka kokos, bo i tak, jak wstawimy do sypialni to guzik będzie widać ;-) Na bok muszę poszukać jakiegoś przybornika, żeby już nie zagracać sypialni. Chciałam uszyć pod kolor zasłon, ale niestety nie było już takiego materiału w ikei...

ewelad śliczny rożek, mi najbardziej podoba się ten w paseczki lub w kratkę;-)

mysza no to poszalałaś z zakupami:-D ale warto było, bo śliczne są:tak:

kacperek i fasolka super pościel, fajnie, że tyle elementów w jednym kolorze i ogólnie w jednym rodzaju
ewelad słodki rożek, takie żywe kolory, ja mam podobny żółty z misiami na księżycu :tak:
mysza poszalałaś ale warto było bo łóżeczko śliczne i przewijak z rożkiem również, my tez kupiliśmy materac pianka gryka kokos

Ja przed paroma chwilami wyhaczyłam taki kocyk

fotki 253.jpgfotki 250.jpg

reklama
arlecia pokoik po prostu boski!!!! brak mi słów... :tak:zawsze chciałam, żeby dla naszego synka był w podobnym stylu, ale raczej nic z tego nie wyjdzie

Do góry