reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

boshhh jakie cuda, Vanilka powiedź ile Cię to kosztowało: 2 funty?:happy: Ja nawet na allegro na takie zbiorcze aukcje nie patrzę, bo narzucają tak kosmiczne ceny, że szok...

reklama
śliczne te butki :)

ja ostatnio na allegro szukam rzeczy nowych, ale bez metki - można znaleźć cuda s super cenie. Tak kupiłam ostatnio zestaw 3xśpiochy + kaftaniki za 14 zł :) Ubranka nowe, a cena jak za używane

ja nic nie kupuję, bo trzeba kasę oszczędzać na remont. Za same panele zapłacimy 1600 zł, bo pokój ma z 20 m. :baffled: Ale jak już się ten dramat skończy, to rozpoczynam zakupowe szaleństwo:-)

boshhh jakie cuda, Vanilka powiedź ile Cię to kosztowało: 2 funty?:happy: Ja nawet na allegro na takie zbiorcze aukcje nie patrzę, bo narzucają tak kosmiczne ceny, że szok...
1,70 dokladnie wylicytowalam .:happy:
jak macie jakies zamowienia to piszcie smialo :tak:

wogle mam do oddania kilka sukieneczek i rampersow dla dziewczynki stan bardzo dobry i sliczne sa..musze zrobic zdjecia i kto bedzie chetny wysle za free :tak:taki prezent wczesniejszy przed swietami przyszlymi :-D
bo po co mam wyrzucac jak w lipcu tyle dziewczynek bedzie :happy:
a to ciuszki co mi pozostaly z tych co sprzedawalam na allegro /

ja poczekam rodzice mi kupią, ale wyślą wszystko w jednej paczce, bo przesyłka droga :crazy: sama im wysłałam pocztą paczkę niecałe 2 kg i 80 zł zapłaciłam. Masakra...

wogle mam do oddania kilka sukieneczek i rampersow dla dziewczynki stan bardzo dobry i sliczne sa..musze zrobic zdjecia i kto bedzie chetny wysle za free :tak:taki prezent wczesniejszy przed swietami przyszlymi :-D
bo po co mam wyrzucac jak w lipcu tyle dziewczynek bedzie :happy:
a to ciuszki co mi pozostaly z tych co sprzedawalam na allegro /

Vanilka ja tam krakać nie chcę, ale lepiej poczekać jeszcze, bo może się zdarzyć niespodzianka :rofl2:.

Vanilka ja z chęcią niedrogo odkupie:tak:;-) bo ja to nic do dziecka nie posiadam:eek: ale nie wiem ile przesyłka by wyszła...bo wierze, ze ciuszki są napewno b.ładne.

Vanilka ja z chęcią niedrogo odkupie:tak:;-) bo ja to nic do dziecka nie posiadam:eek: ale nie wiem ile przesyłka by wyszła...bo wierze, ze ciuszki są napewno b.ładne.
a wiesz,ze myslalam o Tobie tylko glupio mi bylo pytac :sorry::sorry:
jakis mam sentyment do Ciebie i Twojej corci :happy::happy:
przestan ja Ci to wysle bo przesylki tutaj tez tanie !!!a po co mam wyrzucac takie ladne ciuszki .Porobie fotki dzisiaj albo jutro i Ci wrzuce :happy:

reklama
a wiesz,ze myslalam o Tobie tylko glupio mi bylo pytac :sorry::sorry:
jakis mam sentyment do Ciebie i Twojej corci :happy::happy:
przestan ja Ci to wysle bo przesylki tutaj tez tanie !!!a po co mam wyrzucac takie ladne ciuszki .Porobie fotki dzisiaj albo jutro i Ci wrzuce :happy:

:-):-):-) ja pokryje koszty:happy:
ja też bym chętnie pokupiła takie tanie ciuszki ale tu nic nie ma:baffled:

Do góry