geperty Wiesz ja wcześniej mieszkałam na Zaspie tam dopiero jest fajnie do spcerów bo wszędzie pomiędzy blokami są ścieżki nie ma ulic i jest dużo większy spokój, pełno zieleni. Ja za Przymorzem nie przepadam jedno dobre że mogę iść nad morze chociaż nie za często mam na to ochote.
reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
śliczne ale cena

Nom fajne sa 
moj synek ma z zygzakiem,thomasem ,bobem budowniczym a teraz jego ulubiona posciel to z pociagami ze stacyjkowa
wiesz posciel pod jaka bedzie spal zalezy od bajki jaka teraz u niego jest nr.1
masakra z tymi dziecmi 

moj synek ma z zygzakiem,thomasem ,bobem budowniczym a teraz jego ulubiona posciel to z pociagami ze stacyjkowa

wiesz posciel pod jaka bedzie spal zalezy od bajki jaka teraz u niego jest nr.1

moja Duska to fanka Kubusia Puchatka...i posciel musiala byc z tym motywem
troszke juz jej przechodzi ..obecnie - Ksiezniczki...kolor ROZ! i serduszka...
juz sie nie moge doczekac tych mega przygotowan...szalenstwa zakupowego dla drugiej dzidzi...uwlebiam kupowac ciuszki dla dzieci

juz sie nie moge doczekac tych mega przygotowan...szalenstwa zakupowego dla drugiej dzidzi...uwlebiam kupowac ciuszki dla dzieci

kropa501
Fajna, ale zwróć uwagę, ze ma niestandardowe wymiary. Będziesz potem miała problem z kupieniem drugiej poszewki, zwłaszcza w pierwszym wypadku. Ja tak się wklepałam w pościel z IKEI do sypialni i potem teraz poszewki też mogę kupować tylko od nich
Ostatnia edycja:
ania_pestka
Wiecie ja tak patrze na wasze zakupy z nutką zazdrości
...więc ostatnio zniosłam ze strychu kartony z ubrankami po Piotrusiu i sobie pooglądałam. popisałam co mam w nadmiarze a co by się jeszcze ewentualnie przydało(w sumie to niczego nie brakuje)...no ale nie zaszkodzi dokupić
i tak z dobre 3 godziny siedziałam wśród tych ubranek a miałam radochę
chyba jeszcze większą niż mój synek

_louise_
aszka boskie te komplety. ja to ten drugi bym raczej wybrala-cena chyba do przejscia?...

reklama
mi tylko brakuje tam tych takich kieszoneczke przy lozeczku na duperelki typu szczoteczka, frida(polecam lepsza zecydownaie niz gruszka) sudocrem , jakies zabaweczki ...smoczki...itd..rzeczy potrzebne - pod reka