reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
A ja dzisiaj znalazłam kolejny lumpek i to niedaleko mnie, akurat na spacerek z psem. I weszłąm dzisiaj ale nic nie kupiłam tak sobie poprzeglądałąm i jutro sobie pójde bo wszstko jest po 2 zł a w czwartek nowy towar. Upatrzyąłm sobie dzisiaj kilka bluzeczke Disneya taich na 3 -6 miesięczy ale nie wiem czy jutro będą.
Vanilka buciki obłęd :rofl2:

byłam w lumpku u mnie na Tarchominie i ubranka były w cenie nowych lub niewiele tańsze. I wcale nie były w rewelacyjnym stanie :/

Aszka a wiesz, moja mama mieszka na przymorzu, w tym hotelowcu wzdłuż chłopskiej na przeciwko rynku, to chyba jest numer 34, tylko ja tam niezbyt często jeżdżę, bo mają jeden pokój, a jej M. jest trochę chorowity i nie bardzo mamy gdzie posiedzieć z młodym, ale za to jak jest ciepło to chodzimy na ten plac zabaw na powietrzu taki duży, fajnie masz, bo miejsca do spacerowania piękne w okolicy :tak:.

reklama
wiem, wiem, pooglądam i zobaczę :) jaki jest koszt wysyłki do nas?
widziałam wczoraj zabawkę z fisfera za 5 funtów...u nas 80 kosztuje :/

Do góry