reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Mysza co do stanika to gruba przesada, ja mialam takie piersi podczas karmienia jak pod koniec ciazy. A nakladki mupilam LOVI i one maja rozmiar, bo ja mam te mniejsze S/M

dziewczęta, jaki laktator polecacie ? ręczny, elektryczny ??
jakie są za i przeciw stosowaniu jednego i drugiego?

planuję zainwestowac w ten sprzęt - może niekoniecznie w Medelę ale taki do stówki chce zakupić ..

Zobacz załącznik 243341Zobacz załącznik 243342JZobacz załącznik 243340
Ja jeszcze nie mam tych nakładek ,ale chyba kupię z Aventu na allegro
Dziewczyny byłam z M na zakupach i oczywiście w H&m nie mogłam się oprzeć i kupiłam małej rampersika , sukieneczkę i ręczniczek.Sukienka i rampers to styl marynarski :)a ja taki uwielbiam, chociaz nie wiem czy ten rampers to nie bardziej dla chłopczyka,no ale co tam.

Założysz do tego rampersa przepaskę na główkę z kokardką lub skarpetusie z kokardkami i będzie git :-D
Też mam kilka spodenek można by rzec chłopięcych ale założe do tego różową bluzkę i bedzie super :-)

kama śliczne ciuszki:tak: ale chyba już w większych rozmiarach pokupowałaś? bo jakieś takie duże się wydają..

wszystkie ciuszki do zjedzenia, one są takie słodkie:))

ja uwazam, ze dziewczynka nei musi byc ciagle w rozowym i wybitnie "dziewczynskich" kolorach (sama kupilam jedną pakę ubrań dla chlopcow, zeby się nie przeslodzic tym rozem:)

marynarskie super! ja omijam sklepy szerokim lukiem, bo bym sie chyba nie oparla:)

reklama
ewcik wlasnie ze nie wszystkie w rozmiarze 58-62 ale rzeczywiscie na fotkach jakies duze sie wydawaja:sorry2:

marta kazdy ma inny gust,jedni nie lubia rozowego inni zielonego,jezeli ktos chce slodzic rozem to bedzie,jezeli sie to komus nie podoba to maluszka bedzie w inne kolory ubieral

Do góry