reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
1 099.jpgno i w końcu udało mi się zrobić fotki łóżeczka więc od razu zamies1 098.jpgzczam :)

na razie stoi w naszej sypialni ale chyba jeszzce je przestawimy bo tak trochę w przeciągu na lini okno-drzwi...

1 096.jpg

ASIA śliczne łóżeczko:tak: zazdroszczę Wam, że już macie pokoiki pourządzane, ciuszki poprane itd:-( u nas dopiero ruszamy z urządzaniem mieszkania, także nie wiem, pewno tuż przed samym porodem będę miała czas na takie przyjemność.. i mam nadzieję, że nic mnie wcześniej nie zaskoczy, bo kompletnie nie będę gotowa..

ASIA śliczne łóżeczko:tak: zazdroszczę Wam, że już macie pokoiki pourządzane, ciuszki poprane itd:-( u nas dopiero ruszamy z urządzaniem mieszkania, także nie wiem, pewno tuż przed samym porodem będę miała czas na takie przyjemność.. i mam nadzieję, że nic mnie wcześniej nie zaskoczy, bo kompletnie nie będę gotowa..

oj też tak mam... na razie same "duże" zakupy zrobione i też się sama zaczynam poganiać żeby resztę już dokupić i mieć z głowy... ten czas tak szybciutko leci,że ani się obejżymy a już w domciu z dzieciaczkami będziemy...

łóżeczko bardzo ładne :-) też o tym myślałam, a kupiłaś coś jeszcze z tego kompletu ( szafę lub komodę)?

łóżeczko bardzo ładne :-) też o tym myślałam, a kupiłaś coś jeszcze z tego kompletu ( szafę lub komodę)?

nie... kupiliśmy samo łóżeczko z tej serii. na razie mamy taki pomyślunek, że łóżeczko na początku będzie stało w naszej sypalni. pokój dla dziecka jest przyszykowany ale - ja się uparłam,żeby kupić do pokoju od razu meble młodzieżowe - w sumie mamy te 3 pokoje ale z drugiej strony dziecko szybko rośnie i ani się obejżymy a już będzie do przedszkola a następnie do szkoły maszerowało i co wtedy z mebelkami zrobić - gdzie je upchnąć... i tak w dziecięcym pokoju mamy cały komplet składający się z regału (półki+szafki), biurko z nadstawką, szafa, regał (same półki), spora komoda, łóżko 1 osobowe z szufladą no i jeszcze szafeczka z tv. jak dzieciątko podrośnie to łózeczko wstawimy do tego dziecięcego pokoju a później nauczymy spać w tym "dorosłym " łóżku. tak że w dziecięcym pokoju mamy sporo miejsca na ubranka i zabawki a w naszej sypialni też się pomieścimy - małe przemeblowanie i będzie ok. mebelki takie do kompletu do pokoju dziecięcego są rewelacyjne - gdyby nie ograniczało nas miejsce to na pewno byśmy się na nie zdecydowali. marzy mi się taki mały domek z dużą ilością zieleni wkoło w spokojnej okolicy... no cóż może kiedyś się spełni... wtedy można szaleć ze wszystkim a tak... 3 piętro w bloku, mała piwniczka gdzie musi mi się wózek zmieścić bo nie będę go za każdym razem targać na górę...

A-Asia lozeczko sliczne. Ja, choc mam wszystko prawie kupione ( jeszcze duperelki ) to wszystko lezy w kartonach, bede prac i szykowac dopiero w czerwcu. Nie chce zeby sie juz kurzylo.

reklama
Do góry