reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
1 099.jpgno i w końcu udało mi się zrobić fotki łóżeczka więc od razu zamies1 098.jpgzczam :)

na razie stoi w naszej sypialni ale chyba jeszzce je przestawimy bo tak trochę w przeciągu na lini okno-drzwi...

1 096.jpg

ASIA śliczne łóżeczko:tak: zazdroszczę Wam, że już macie pokoiki pourządzane, ciuszki poprane itd:-( u nas dopiero ruszamy z urządzaniem mieszkania, także nie wiem, pewno tuż przed samym porodem będę miała czas na takie przyjemność.. i mam nadzieję, że nic mnie wcześniej nie zaskoczy, bo kompletnie nie będę gotowa..

ASIA śliczne łóżeczko:tak: zazdroszczę Wam, że już macie pokoiki pourządzane, ciuszki poprane itd:-( u nas dopiero ruszamy z urządzaniem mieszkania, także nie wiem, pewno tuż przed samym porodem będę miała czas na takie przyjemność.. i mam nadzieję, że nic mnie wcześniej nie zaskoczy, bo kompletnie nie będę gotowa..

oj też tak mam... na razie same "duże" zakupy zrobione i też się sama zaczynam poganiać żeby resztę już dokupić i mieć z głowy... ten czas tak szybciutko leci,że ani się obejżymy a już w domciu z dzieciaczkami będziemy...

łóżeczko bardzo ładne :-) też o tym myślałam, a kupiłaś coś jeszcze z tego kompletu ( szafę lub komodę)?

łóżeczko bardzo ładne :-) też o tym myślałam, a kupiłaś coś jeszcze z tego kompletu ( szafę lub komodę)?

nie... kupiliśmy samo łóżeczko z tej serii. na razie mamy taki pomyślunek, że łóżeczko na początku będzie stało w naszej sypalni. pokój dla dziecka jest przyszykowany ale - ja się uparłam,żeby kupić do pokoju od razu meble młodzieżowe - w sumie mamy te 3 pokoje ale z drugiej strony dziecko szybko rośnie i ani się obejżymy a już będzie do przedszkola a następnie do szkoły maszerowało i co wtedy z mebelkami zrobić - gdzie je upchnąć... i tak w dziecięcym pokoju mamy cały komplet składający się z regału (półki+szafki), biurko z nadstawką, szafa, regał (same półki), spora komoda, łóżko 1 osobowe z szufladą no i jeszcze szafeczka z tv. jak dzieciątko podrośnie to łózeczko wstawimy do tego dziecięcego pokoju a później nauczymy spać w tym "dorosłym " łóżku. tak że w dziecięcym pokoju mamy sporo miejsca na ubranka i zabawki a w naszej sypialni też się pomieścimy - małe przemeblowanie i będzie ok. mebelki takie do kompletu do pokoju dziecięcego są rewelacyjne - gdyby nie ograniczało nas miejsce to na pewno byśmy się na nie zdecydowali. marzy mi się taki mały domek z dużą ilością zieleni wkoło w spokojnej okolicy... no cóż może kiedyś się spełni... wtedy można szaleć ze wszystkim a tak... 3 piętro w bloku, mała piwniczka gdzie musi mi się wózek zmieścić bo nie będę go za każdym razem targać na górę...

A-Asia lozeczko sliczne. Ja, choc mam wszystko prawie kupione ( jeszcze duperelki ) to wszystko lezy w kartonach, bede prac i szykowac dopiero w czerwcu. Nie chce zeby sie juz kurzylo.

reklama
Do góry