reklama
kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Zakupy ekstra dziewczynki Dlatego tez i ja szukalam jednego dostawcy by zaoszczedzic na przesylce. Ale wiecie co ceny na allegro a w sklepach kolosalnie sie roznia i to bardzo.
Tetina a powiedz mi te posciele z jakiego sa materialy fajny materialik nie zrobi sie byle gowienko z niego po pierwszym praniu?? bo ja tez chce wlasnie od nich kupic posciel i bede miec zestaw do baldahimu i to na sprzedaz tak wiec jak by ktoras byla chetna to dajcie znac za nie duze pieniazki odsprzedam bo nie potrzebuje dwoch
Jedynaczka tez sie wlasnie zastanawiam czy jest sen bo tez mam dwa grube koce po kacprze i do tego jeszcze przykrycie to i powinno wystarczyc
Tetina a powiedz mi te posciele z jakiego sa materialy fajny materialik nie zrobi sie byle gowienko z niego po pierwszym praniu?? bo ja tez chce wlasnie od nich kupic posciel i bede miec zestaw do baldahimu i to na sprzedaz tak wiec jak by ktoras byla chetna to dajcie znac za nie duze pieniazki odsprzedam bo nie potrzebuje dwoch
Jedynaczka tez sie wlasnie zastanawiam czy jest sen bo tez mam dwa grube koce po kacprze i do tego jeszcze przykrycie to i powinno wystarczyc
100% bawełna. cienki ten materiał ale to uważam akurat za plus bo jest przewiewny i lekki. Jak bedzie wyglądał po praniu to się przekonamy ale ja u Oliwki miałam identyczna i 3 lata mi służyła-a miałam tylko 1 komplet wiec jak sie prało to od razu na grzejnik szło
Ja tez sie zastanawiałam nad baldachimem i oglądałam zestawy 12 elementowe itp. wkońcu kupiłam jedna moskitiere pasująca do wszystkiego i komplety 2,3 elementowe . Prześcieradła nie kupowałam bo własnie od rodziny dostaliśmy nowe pprzescieradła bawełniane dla siebie wiec z jednego prześcieradła bede miała 2 dla Tymka. Szkoda ze nie jesteś z Łodzi bo byś sobie podjechała i zobaczyła.
Ja tez sie zastanawiałam nad baldachimem i oglądałam zestawy 12 elementowe itp. wkońcu kupiłam jedna moskitiere pasująca do wszystkiego i komplety 2,3 elementowe . Prześcieradła nie kupowałam bo własnie od rodziny dostaliśmy nowe pprzescieradła bawełniane dla siebie wiec z jednego prześcieradła bede miała 2 dla Tymka. Szkoda ze nie jesteś z Łodzi bo byś sobie podjechała i zobaczyła.
No to i ja wrzucą kilka ciuszków ;-)
Zobacz załącznik 243190Zobacz załącznik 243191
I ta sukieniusa...Po postu się w niej zakochałam!!
Zobacz załącznik 243192
Zobacz załącznik 243190Zobacz załącznik 243191
I ta sukieniusa...Po postu się w niej zakochałam!!
Zobacz załącznik 243192
kacperek i fasolka
Tetina no szkoda ale dzieki za info bo wlasnei zakupilam ale 12 elementowa i bylam ciekawa. Jak tobie sie podoba to i zapewne mi tez bedzie
Asienka slicze ciuszki naprawde a ta sukienka rzeczywiscie cudowna
Marta niestety ja nie kupowalam bo mam
Asienka slicze ciuszki naprawde a ta sukienka rzeczywiscie cudowna
Marta niestety ja nie kupowalam bo mam
Ostatnia edycja:
napewno bedzie ci sie podobało
napisz jeszcze jaki kolor wkońcu wybrałas. Mi się jeszcze bardzo podobał te misie na piaskowym tle - niebieskie ale moje kochanie stwierdziło ze kojarzy mu sie to z tymi makietkami co za prl-u były w kuchniach wiec odpadło... ech...
napisz jeszcze jaki kolor wkońcu wybrałas. Mi się jeszcze bardzo podobał te misie na piaskowym tle - niebieskie ale moje kochanie stwierdziło ze kojarzy mu sie to z tymi makietkami co za prl-u były w kuchniach wiec odpadło... ech...
kacperek i fasolka
Mam dwa typy albo Drabinki z misiami na kremowym tle albo Misie w kółeczkach morelowe któres z tych dwoch nadal mam metlik
Ja kupiłam, to pewnie o to pytasz Jest za 35 zł ze zdejmowanymi poszewkami:
POŚCIEL do WÓZKA - 4 elementowa z APLIKACJĄ (992332338) - Aukcje internetowe Allegro
i za 22 zł, ale trzeba prać razem z poszewką:
POŚCIEL do WÓZKA ----- z APLIKACJĄ ----- (992332335) - Aukcje internetowe Allegro
Tak właśnie!!! i która lepsza według Ciebie???? bo tylko 1 kupię.
reklama