reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Zakupy ekstra dziewczynki:) Dlatego tez i ja szukalam jednego dostawcy by zaoszczedzic na przesylce. Ale wiecie co ceny na allegro a w sklepach kolosalnie sie roznia i to bardzo.
Tetina a powiedz mi te posciele z jakiego sa materialy fajny materialik nie zrobi sie byle gowienko z niego po pierwszym praniu?? bo ja tez chce wlasnie od nich kupic posciel i bede miec zestaw do baldahimu i to na sprzedaz tak wiec jak by ktoras byla chetna to dajcie znac za nie duze pieniazki odsprzedam bo nie potrzebuje dwoch:)
Jedynaczka tez sie wlasnie zastanawiam czy jest sen bo tez mam dwa grube koce po kacprze i do tego jeszcze przykrycie to i powinno wystarczyc

100% bawełna. cienki ten materiał ale to uważam akurat za plus bo jest przewiewny i lekki. Jak bedzie wyglądał po praniu to się przekonamy ale ja u Oliwki miałam identyczna i 3 lata mi służyła-a miałam tylko 1 komplet wiec jak sie prało to od razu na grzejnik szło :)
Ja tez sie zastanawiałam nad baldachimem i oglądałam zestawy 12 elementowe itp. wkońcu kupiłam jedna moskitiere pasująca do wszystkiego i komplety 2,3 elementowe . Prześcieradła nie kupowałam bo własnie od rodziny dostaliśmy nowe pprzescieradła bawełniane dla siebie wiec z jednego prześcieradła bede miała 2 dla Tymka. Szkoda ze nie jesteś z Łodzi bo byś sobie podjechała i zobaczyła.

Tetina no szkoda ale dzieki za info bo wlasnei zakupilam ale 12 elementowa i bylam ciekawa. Jak tobie sie podoba to i zapewne mi tez bedzie:)

Asienka slicze ciuszki naprawde:) a ta sukienka rzeczywiscie cudowna:)

Marta niestety ja nie kupowalam bo mam

Ostatnia edycja:
napewno bedzie ci sie podobało :)
napisz jeszcze jaki kolor wkońcu wybrałas. Mi się jeszcze bardzo podobał te misie na piaskowym tle - niebieskie ale moje kochanie stwierdziło ze kojarzy mu sie to z tymi makietkami co za prl-u były w kuchniach wiec odpadło... ech...

reklama
moim zdaniem lepsza jest taka, gdize można zdjąć poszewkę i wyprac, bo ten środek to sie potem moze zrobic w kulki czy zmechacic

Do góry