reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Zakupy ekstra dziewczynki:) Dlatego tez i ja szukalam jednego dostawcy by zaoszczedzic na przesylce. Ale wiecie co ceny na allegro a w sklepach kolosalnie sie roznia i to bardzo.
Tetina a powiedz mi te posciele z jakiego sa materialy fajny materialik nie zrobi sie byle gowienko z niego po pierwszym praniu?? bo ja tez chce wlasnie od nich kupic posciel i bede miec zestaw do baldahimu i to na sprzedaz tak wiec jak by ktoras byla chetna to dajcie znac za nie duze pieniazki odsprzedam bo nie potrzebuje dwoch:)
Jedynaczka tez sie wlasnie zastanawiam czy jest sen bo tez mam dwa grube koce po kacprze i do tego jeszcze przykrycie to i powinno wystarczyc

100% bawełna. cienki ten materiał ale to uważam akurat za plus bo jest przewiewny i lekki. Jak bedzie wyglądał po praniu to się przekonamy ale ja u Oliwki miałam identyczna i 3 lata mi służyła-a miałam tylko 1 komplet wiec jak sie prało to od razu na grzejnik szło :)
Ja tez sie zastanawiałam nad baldachimem i oglądałam zestawy 12 elementowe itp. wkońcu kupiłam jedna moskitiere pasująca do wszystkiego i komplety 2,3 elementowe . Prześcieradła nie kupowałam bo własnie od rodziny dostaliśmy nowe pprzescieradła bawełniane dla siebie wiec z jednego prześcieradła bede miała 2 dla Tymka. Szkoda ze nie jesteś z Łodzi bo byś sobie podjechała i zobaczyła.

Tetina no szkoda ale dzieki za info bo wlasnei zakupilam ale 12 elementowa i bylam ciekawa. Jak tobie sie podoba to i zapewne mi tez bedzie:)

Asienka slicze ciuszki naprawde:) a ta sukienka rzeczywiscie cudowna:)

Marta niestety ja nie kupowalam bo mam

Ostatnia edycja:
napewno bedzie ci sie podobało :)
napisz jeszcze jaki kolor wkońcu wybrałas. Mi się jeszcze bardzo podobał te misie na piaskowym tle - niebieskie ale moje kochanie stwierdziło ze kojarzy mu sie to z tymi makietkami co za prl-u były w kuchniach wiec odpadło... ech...

reklama
moim zdaniem lepsza jest taka, gdize można zdjąć poszewkę i wyprac, bo ten środek to sie potem moze zrobic w kulki czy zmechacic

Do góry