reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Kama super kącik ja chyba żałuję że nie kupiłam białego łóżeczka moje jest baaardzo ciemne... zobaczymy jak złożę jak będzie wyglądać może być ponuro. Co to za karuzelka????
Dziewczyny super zakupy z e-bay i allegro a Ty marta to już normalnie jak maniaczka allegrowa ;)
Ja kupiłam wczoraj też przewijak i podkładkę pod prześcieradło... Prima Baby - Wszystko dla Twojego dziecka w kremowym kolorze, Podkładka pod prześcieradło - | Motherhood.pl

reklama
wiesz, łożeczko zawsze mozna przemalowac:)

co do maniactwa, to zgadzam się zupelnie:) aczkolwiek na swoje usprawiedliwienie dodam, że te zakupy robilam na przestrzeni ostatnich 3 miesiecy:) no i za bardzo nie mam łazić, wiec chodzenie po sklepach odpada

tweenie skądś to znam niestety :sorry2:

tak w ogóle to witam wszystkie drogie Panie, jestem tu nowa i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona :tak:
ojejku, poród za dwa miesiące więc muszę się ze swoim wreszcie wybrać na porządne zakupy tylko hm.. w sumie to nawet nie wiem co mi będzie tak naprawdę potrzebne, wózek, gondolkę, przewijak i łóżeczko dostaniemy, ciuszków do rozmiaru 62 też już trochę nagromadziłam, muszę koniecznie zajrzeć jeszcze do wątku dotyczącym wyprawki :-)

pozdrawiam

ps. kupujecie cieplejsze ciuszki dla swoich nowo narodzonych lipcowych maleństw?

kamuś śliczne to wszystko, kącik pierwsza klasa
perla urocze te sukieniusie
marta wow,fajowe zakupy,to już masz ciuszków na cały rok :)
młoda mamuśka ja kupowałam i cieńsze rzeczy na pierwsze miesiące typu ody z krótkim rękawkiem,pajacyki i też paczke ubrań dla małego i tam były grubsze sweterki, bluzki, więc i takie i takie

a ja dostałam wczoraj zamówioną na allegro kołyskę :))

Ostatnia edycja:
no no no szaleństwo!! piekne ciuszki pokoiki i kąciki i generalnie wszystko:) z reszta czy jest coś niesłodkiego dla dzidziusiów?? hehe ja wczraj kupiłam małej sweterek i spodenki oraz skarpety "I love mum i I love dad" teraz jest duużo wyprzedazy u mnie i nie moge sie powstrzymac. lumpka jako takiego nie mam bo pewnie bym z niego nie wychodziła heh a z allegro nie zawsze chca wysyłać za granice niestety . a sobie tez kupiłam bluzke i tunike. niestety fotki nie wkleje boo mój aparat is ded:(

Dziewczyny, która na forum pisała, że kupiła pościel do wózka tanio i nawet się nie spodziewała, że taka ładna przyjdzie?? Bo przejrzałam od 100 strony i nie mogę znaleźć tego posta a postanowiłam kupić taką pościel.

reklama
To jak juz sie tak chwalicie to i ja sie z checia pochwale:) Ale zakupy dziewczyny super sa
A perla powiedz mi ten e-baby to jakis sklep u ciebie czy jakas stronka??
A co do allegro to tweenie masz w 100% racje wciag i to bardzo:)ale co zrobic!!
Jesli chodzi o posciel do wozka to powiem Wam ze na allegro konto mamo-tata tam jst za 20zl do kupienia! Myslicie ze warto kupowc ze kocyk i spiworek nie wystarczy?? jak uwazanie?
A oto moje zakupy:):
# MAMO-TATO 12-CZ POŚCIEL DLA DZIECI 90x120 (1013981173) - Aukcje internetowe Allegro
MAMO-TATO - PRZYBORNIK NA PAMPERSY Z HAFTEM (1017634743) - Aukcje internetowe Allegro
MAMO-TATO PRZEŚCIERADŁO FROTTE z GUMKĄ 60x120 (1021803193) - Aukcje internetowe Allegro

Tutaj znalazlam kilka aukcji z tymi poscielami do wozka
http://www.allegro.pl/item1019007158_posciel_komplet_do_wozka_mamo_tato_nowe_wzory.html
http://www.allegro.pl/item1021709779_wietrzymy_magazyny_posciel_komplet_do_wozka.html

Ostatnia edycja:
Do góry