reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

dziewczyny świetne okazje. Wreszcie się dowiedziałam co to są rampresy :-D:-D
Ja byłam dzisiaj w tesco. I pojawiła się nowa kolekcja ciuszków z cherokee. Nie mogłam oczu oderwać. Tylko jest jeden problem... CENY !!!!
Poczekam aż będą promocje :-D

reklama
a ja się zastanawiam - skoro nasze Maluchy mają się w lipcu urodzić, to nie wiem, jak bardzo letnie te ubranka mam kupować, bo nie wiem, jak długo trzeba malucha ubierać cieplej i w becik zawijać...

przed chwilą znalazłam na allegro pajace z mothercore za 13 zł.Na sztuki, więc można sobie powybierać :)

W zeszłym tygodniu byliśmy z M w mothercare i kupiliśmy na przecenie kombinezon na następną zimę 6-9 m ze 60 zł, a przeceniony był o ponad 100 zł:-) M zachwycony, bo on ma prawie taką samą kurtkę zimową i teraz będzie wiadomo, że małe jest jego:-D

śliczna ta wanienka :) ja bym chciała jeszcze stelaż do niej dokupić, bo nie mam gdzie postawić, nasza wanna bardzo głęboka, więc nie wygodnie dla mnie lub dla M tak się wyginać
tez myslalam o stelazu wlasnie :-) nawet wstepnie ogladalam na allegro. nie szukalam dokladnie ale taki na wanienke dlg kolo 100cm (moja ma 85) kosztuje 54 zl. duuuuzo :dry: chyba bede robic tak jak moja siostra ze na lawie w duzym pokoju bede wanienke klasc i tak kapac. ale za to inna rzecz wypatrzylam przy okazji: lezaczek do kapiel. taki frotkowy mozna za 10 zl kupic a wydaje sie ze jest to duza wygoda bo sa rece wolniejsze i dzidzius bezpieczniejszy :tak:
kurcze u nas chyba nie ma mother care ale do tego tesco moze tez sie przejade ;-) chociaz poogladac.

Tak sobie zaglądam na ten wątek, ale mało systematycznie, ehhh, jak ja Wam zazdroszczę zakupów, wszystko już prawie mam :-(, a te ubranka, pościele i gadżety są takie słodkie :zawstydzona/y:.

Aszka a gdzie mieszkasz w Gdańsku, ja na Przeróbce, bo tak się zastanawiam gdzie ty do lumpków chodzisz, bo ja w pobliżu, żadnych fajnych nie mam, a dla młodego, to większość używanych kupuję, bo w sklepie bym chyba zbankrutowała :baffled:.

Geperty łącze się z Tobą w bólu zakupowym, ja także praktycznie wszystko mam...i żal mi że nie poszaleje tym razem z zakupami, jedynie w lumpkach troszkę poszaleje;-)
Co prawda mój brat wczoraj zapowiedział, że na weekend majowy do Anglii do znajomych się wybiera...i że może zrobić nam jakieś zakupy ciuchowe, więc myślę, że skorzystam z okazji i obkupię moją starszą latorośl, a że będę już znała płeć to i tej mniejszej też coś się dostanie. Na szczęście mój brat nie będzie wybierał ubrań...bo nie wiem co by z tego wyszło i co by przywiózł...tylko nasza wspólna znajoma która tam mieszka:tak:

ania_pestka faktycznie fajnie się trafiło, zwłaszcza, że tam można kupować nowe firmowe ciuszki za grosze. Mnie rodzice też powiedzieli, że w maju zrobią wyprawkę i przyślą. Dlatego w sumie też jeszcze nic nie kupuję. Takie symboliczne tylko, żebym przypominała sobie, ze w ciąży jestem. Ale jak uda nam się skończyć remont do kwietnia, to potem będę szaleć, bo będę już miała przygotowany kąt dla dziecka :happy2:
Madzik rzeczywiście okazja z tym kombinezonem, jest śliczny ;-)

stelaż też się używany kupi :-) niektóre mają jeszcze taką opcję, że można z nich zrobić suszarkę do prania, więc 2 w jednym byłoby, bo przy maluchu pranie na okrągło...
a nie mam żadnego miejsca, żeby wanienkę postawić

reklama
Do góry