reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Myszka, ja miałam tylko 2 komplety i nigdy w "pożarze" nie "zginęłam". Ale nadal powtarzam: to zasługa pieluch- baby born pampersa po prostu chłonęły wszystko i nigdy mi się bokiem nie wylało (tylko pierwszy raz po porodzie- mała narobiła po szyję :szok:) Zawsze warto mieć z 3-4 prześcieradła i koniecznie folię pod nie, aby materaca nie zmoczyć!

Nie ma sprawy polecam sie na przyszłość :tak:
Ps. faktycznie, ja miałam dwa kocyki i jedną kołderkę, ale córa tylko pod kocykami spała (w poszwach). W przeciwieństwie do "książkowych dzieci" moja od urodzenia nie lubiła ciasnego opatulania i spałą jak baca (nawet śpiworem się ograniczyć nie dała) byc może stąd tak mało szkód ;-) Ale naprawdę dobre pieluchy to podstawa oszczędnosci ubrań i pościeli ;-):tak:

to ja wklejam sobotnie zakupy. narazie skromnie-typu jeden bodziaczek-nie z prawdziwej potrzeby (bo dostane kupe ciuszkow) ale dla przyjemnosci zakupienia choc 1 rzeczy dla synusia :-):tak: a wanienka i nocniczek bo byly ladne i w promocji w oszolomie :-D i nie w kolorkach niebieskich-choc byly-a na wszelki wypadek w neutralnych. zreszta ten pistacjowy podoba mi sie troche bardziej niz niebieski :-)

vanilka super te rampersy-b odpowiednie nadruczki maja ;-) :-)

Vanilka ale super te rampersy
_louise_ fajne zakupy gdybym miała z kim pojechac do auchana to bym tez sobie wanienke kupiłą ale tek nie bede się wlekła przez cały Gdańsk autobusem :/

reklama
śliczna ta wanienka :) ja bym chciała jeszcze stelaż do niej dokupić, bo nie mam gdzie postawić, nasza wanna bardzo głęboka, więc nie wygodnie dla mnie lub dla M tak się wyginać

Do góry