reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

madzik1980 prześliczne ciuszki ja mam przeczucie ze to będzie synek więc narazie jak coś wynajde to kupuje w neutralnych kolorach.
Ale moja mama dałą mi dziś kase na łóżeczko i po wizycie 11 mamy zamówić żeby już jeden z drożsżych zakupów był w domu bo inaczej kasa się rozejdzie

reklama
madzik1980 prześliczne ciuszki ja mam przeczucie ze to będzie synek więc narazie jak coś wynajde to kupuje w neutralnych kolorach.
Ale moja mama dałą mi dziś kase na łóżeczko i po wizycie 11 mamy zamówić żeby już jeden z drożsżych zakupów był w domu bo inaczej kasa się rozejdzie
też bym się już rozejrzała za łóżeczkiem, ale jest jeden mały problem-nie mamy mieszkania.. dopiero bedziemy starac sie o kredyt, a szanse-wiadomo-małe w dzisiejszych czasach:wściekła/y:

W jakich sklepach ta wyprzedaż z puchatkiem!! bo chętnie bym się wybrała )):-)
aisim w oszolomie widzialam w gazetce. bodziaczki (dlugi/krotki rekaw) i koszulki sa po 7.99 zl, pajacyki i spiochy po 10,90 wanienki 29,99 a nocniczki z pozytywka 9,89. wanienki to chyba drogo ale jest slodka i mysle ze zakupie. nie wiem jak z jakoscia tych ciuszkow bo niedawno zakupilam dla siebie koszulke z tomem i jerrym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i byla sredniej jakosci. wlasnie nie moglam sobie przypomniec ktora to lipcoweczka lubila kubusia puchatka :-)

aisim w oszolomie widzialam w gazetce. bodziaczki (dlugi/krotki rekaw) i koszulki sa po 7.99 zl, pajacyki i spiochy po 10,90 wanienki 29,99 a nocniczki z pozytywka 9,89. wanienki to chyba drogo ale jest slodka i mysle ze zakupie. nie wiem jak z jakoscia tych ciuszkow bo niedawno zakupilam dla siebie koszulke z tomem i jerrym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i byla sredniej jakosci. wlasnie nie moglam sobie przypomniec ktora to lipcoweczka lubila kubusia puchatka :-)

Jade dzis dO bleck red white to po drodze wstąpie do auchana i oblukam te ciuszki bo oferta od dzis jest ważna)) cena kusząca ale coś mi się wydaje że nie pójdzie w parze z jakością!! Zobaczymy dam znać jak wróce!!:-)

No więc wyboru dużego już nie było ale coś wybrałam: faktycznie body po 8,99 lub 12.99. Inne pajacyki po 10,99. Jakość nie nagorsza - czysta 100% bawełna i metkowane jako ciuszki Disney ale to chyba mało istotne. Jutro zrobie zdjęcie i wkleję! Ale ogólnie polecam!:-)

reklama
No więc wyboru dużego już nie było ale coś wybrałam: faktycznie body po 8,99 lub 12.99. Inne pajacyki po 10,99. Jakość nie nagorsza - czysta 100% bawełna i metkowane jako ciuszki Disney ale to chyba mało istotne. Jutro zrobie zdjęcie i wkleję! Ale ogólnie polecam!:-)
kurde no to dobrze by bylo jechac wczesniej niz w piatek jak mowisz ze przebrane juz...ale trudno-co bedzie to kupie bo teraz nie mam jak jechac...fajnie ze nie najgorsza jakosc-bo ten moj t-shirt to powaznie: pozal sie panie boze... a tez disney'a

Do góry