reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Ewcik nie wiem, jest od dzisiaj, ale w moim carrefourze nie było tych kaloszków wiele, ja już swoje przetestowałąm i są oki, jak jeszcze będą, to sobie przy okazji zapodam jeszcze jedną parę:-) podniecam się tymi kaloszami, bo to było takie moje małę marzonko od 2 lat chyba i się nie składało jakoś-tak niewiele do szczęscia mi trzeba:-)

Szalejecie dziewczyny...ja postanowiłam się wstrzymać z zakupami do 10 maja...już tyle wytrzymałam...myślę, że jeszcze dam radę i wtedy jak już poznam płeć mojej kinderniespodzianki to i ja choć troszkę poszaleje, choć w sumie ubranek mam jak dla bliźniaków...ale muszę kupić ze dwie cienkie czapeczki i wyprawkę do szpitala.

do mnie dotarły wczoraj rzeczy z PL i w sumie mam już chyba wszystko (pewnie do porodu jeszcze milion rzeczy dokupie ale to juz inna sprawa hehe) musze to wszystko jeszcze pozbierac do kupy, zrobic małe przemeblowanko i jestem gotowa:) teraz tylko czekac na dzidzi;)

świetne rzeczy pokupowałyście:)
MAdzik pokoik bardzo ładny

Ja tez stopuje z zakupami, mam wszytko a nawet wiecej. Wczoraj nawet kupilam wage dla bobaskow, bo .... no wlasnie. Po porodzie raczej nie zamierzam sie spotykac z polozna. Tu w Niemczech jestem ubezpieczona prywatnie. za wszystkie wizyty najpierw musze zaplacic sama, a ubezp. zwraca pod koniec roku. Poprzednim razem polozna przychodzila, glownie wazyla malucha i dezynfekowala mu pepuszek. Byla 10 razy, co drugi dzien ( to norma tu ), glownie zachecala mnie do kupna roznych specyfikow ( pewnie ma z tego kase ) i wystawila rachunek za 2500 zl. Teraz to przyjdzie ze dwa razy i ja pozegnam, sama wiem co i jak. Znalazlam jeszcze na allegro fajne reczniki z kapturkiem, ale za to duze, bo jak pisalam tych malych sie nie oplaca specjalnie kupowac. MOTHERHOOD ----------------- RĘCZNIK NIEMOWLĘCY (988968400) - Aukcje internetowe Allegro , podaje link jak ktoras zainteresowana. Poszalalam kupujac kostium kapielowy na basen, cyckonosz do karmienia, czapeczke z imieniem i sama nie wiem co tam jeszcze. Hamuje w kazdym razie, bo jak maz zobaczy wyciag z karty to mnie przeswieci. A wczoraj przyszedl rachunek za wizyte lekarska plus usg 84 euro. Masakra

madzik - sliczne :) - ja bylam wczoraj na ciuchaczu :D i zakupilam dwie rzeczy dla malej na pozniej ;p
Obraz.jpg nie wiem co ja mam do koloru rozowego ;d wszyskto dla malej w tym kolorze kupuje , wozek tez juz mam i tez rozowy xD

Może i troche gorzej jakości ale jak zobaczyłam napis na śpioszkach " Może jestem mała ale to ja jestem szefem " to mnie rozbroiło i nie mogłam się powstrzymać i kupiłam :p
Nie wiem, jak Cheerokee, ale Disney bije jakością Pepco na głowę, moim oczywiście zdaniem :) Cheerokee mam tylko śliniaki, reszta Disney i F&F :) Jakoś z Cherokee w tym Tesco niewiele rzeczy dla niemowląt było.

reklama
Dziewczyny jak coś kupujecie z apteki dla maluszka i dla sebie-wkładki itp, a nawet takie dodatki jak szczotka to polecam internetową aptekę www.doz.pl Odbiór macie w aptece najbliżej siebie, a ceny są dużo niższe. W przyszłości szczepionki też się opłaca tam zamawiać.

Do góry