reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Wychodzę z założenia, że ja to NIC JESZCZE NIE MAM !!!

Mysza, trzeba było jechać ze mną, na pewno byś nadrobiła ;) W Pepco - jak pisze tweenie - wszystko przebrane i z tej gazetki to ja niewiele rzeczy znalazłam, kupiłam tylko kilka bodziaków i kocyk:
IMG019.jpg

byłam dziś w pepco, ale strasznie przebrane rzeczy były, a nowych jeszcze nie wystawili. Kupiłam kocyk, rampersa, pajaca do spania i półśpioszki.

Dokładnie, nic z tej gazetki nie znalazłam, a się nastawiłam na tuniki :( Za to zaszalałam w Tesco:
IMG022.jpg

Oprócz rampersów i spodenek (dostałam do nich bluzeczki jakiś czas temu ;) ) wszystko w rozmiarze 6-9 miesięcy, bo tych malutkich ciuszków mam już duuuużo :)

reklama
kropa a po ile mają pajace i rampersy w tesco?

Już sprawdzam i piszę :)
3 x rampers Disney - 30 zł
3x pajac Disney - 47 zł
3x pajac Baby - 36 zł
3 x śliniak Cheerokie - 6 zł (obniżka z 20 zł)

Jakość lepsza niż Pepco zdecydowanie :)

A, jeszcze 5 x body z krótkim rękawkiem Disney - 33 zł

Ostatnia edycja:
Ja byłam właśnie w tym w Piastowie (tudzież Pruszkowie), bo mam rzut beretem jak jadę wioskami :) A lista Tescowych sklepów tutaj:
Sklepy Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o.
Tylko nie wiem, które duże, a które małe :( W Raszynie na pewno mały, za to na pewno duży na Połczyńskiej i na Górczewskiej. Wszystkie 24h/dobę są duże, więc musisz posprawdzać :)

reklama
atabe kropa super ciuszki, co ubranko to słodsze:-)

No ja mam taki stary granatowy ze wstawkami, ale nic nie zniszczony tylko że Mgo wyśmiał:-Da przecie muszę jakoś sexi wyglądać do tego porodu:-Dżartuje oczywiście z tm sexi ale w nim nie pójde:no:drugi mam znów puchaty zimowy długi to tez nie bardzo w dodatku róż i z niego M też się nabija:-pa koszulka M oki ale tylko na łóżko a co z chodzeniem zwłaszcza że bez majtasów się śmiga i klękaj człowieku z gołym zadem:-D
Jak Emi rodziłam to dawali i było oki, nie wiem jak jest teraz.

Do góry