reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Wychodzę z założenia, że ja to NIC JESZCZE NIE MAM !!!

Mysza, trzeba było jechać ze mną, na pewno byś nadrobiła ;) W Pepco - jak pisze tweenie - wszystko przebrane i z tej gazetki to ja niewiele rzeczy znalazłam, kupiłam tylko kilka bodziaków i kocyk:
IMG019.jpg

byłam dziś w pepco, ale strasznie przebrane rzeczy były, a nowych jeszcze nie wystawili. Kupiłam kocyk, rampersa, pajaca do spania i półśpioszki.

Dokładnie, nic z tej gazetki nie znalazłam, a się nastawiłam na tuniki :( Za to zaszalałam w Tesco:
IMG022.jpg

Oprócz rampersów i spodenek (dostałam do nich bluzeczki jakiś czas temu ;) ) wszystko w rozmiarze 6-9 miesięcy, bo tych malutkich ciuszków mam już duuuużo :)

reklama
kropa a po ile mają pajace i rampersy w tesco?

Już sprawdzam i piszę :)
3 x rampers Disney - 30 zł
3x pajac Disney - 47 zł
3x pajac Baby - 36 zł
3 x śliniak Cheerokie - 6 zł (obniżka z 20 zł)

Jakość lepsza niż Pepco zdecydowanie :)

A, jeszcze 5 x body z krótkim rękawkiem Disney - 33 zł

Ostatnia edycja:
Ja byłam właśnie w tym w Piastowie (tudzież Pruszkowie), bo mam rzut beretem jak jadę wioskami :) A lista Tescowych sklepów tutaj:
Sklepy Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o.
Tylko nie wiem, które duże, a które małe :( W Raszynie na pewno mały, za to na pewno duży na Połczyńskiej i na Górczewskiej. Wszystkie 24h/dobę są duże, więc musisz posprawdzać :)

reklama
atabe kropa super ciuszki, co ubranko to słodsze:-)

No ja mam taki stary granatowy ze wstawkami, ale nic nie zniszczony tylko że Mgo wyśmiał:-Da przecie muszę jakoś sexi wyglądać do tego porodu:-Dżartuje oczywiście z tm sexi ale w nim nie pójde:no:drugi mam znów puchaty zimowy długi to tez nie bardzo w dodatku róż i z niego M też się nabija:-pa koszulka M oki ale tylko na łóżko a co z chodzeniem zwłaszcza że bez majtasów się śmiga i klękaj człowieku z gołym zadem:-D
Jak Emi rodziłam to dawali i było oki, nie wiem jak jest teraz.

Do góry