reklama
Jedyneczka - co do szlafroczków to ja mam tylko fortowy długi, ale kupiłam sobie taki cieńszy do kolan, zawsze sie w przyszłości przyda, a nie był zbyt drogi.
Co do koszul to juz wczesniej podawalam linka z allegro.
Na szkole rodzenia połózna ostatnio powiedziała zeby do porodu zabrać jakąs koszulę stara , albo koszulkę męza bo i tak trzeba bedzie ta wymęczoną wyrzucić, zwłaszcza ze dzieciaczka daja na piersi od razu po. Teraz pozostaje poszperać w szafie M i znalezc cos odpowiednio długiego na ta okoliczność.
Co do koszul to juz wczesniej podawalam linka z allegro.
Na szkole rodzenia połózna ostatnio powiedziała zeby do porodu zabrać jakąs koszulę stara , albo koszulkę męza bo i tak trzeba bedzie ta wymęczoną wyrzucić, zwłaszcza ze dzieciaczka daja na piersi od razu po. Teraz pozostaje poszperać w szafie M i znalezc cos odpowiednio długiego na ta okoliczność.
kropa501
Fanka BB :)
wciągnęłam się w kilka aukcji na allegro i M mnie chyba zabije;-)
pokaże wam co dziś kupiłam
Różowy śpiwór śpiworek dł. 75cm jak nowy (990465917) - Aukcje internetowe Allegro
Spodnie spodenki zestaw 4 szt. 56 62 zadbane girl (990507840) - Aukcje internetowe Allegro
BLUZKI bluzeczki bluzka ZESTAW 8szt. 0-3 girl (990529772) - Aukcje internetowe Allegro
Kurtka i spodnie na zimne dni wiosna/lato r.74 (990596387) - Aukcje internetowe Allegro
SPODNIE spodenki zestaw 5szt. r. 62 68 74 girl (990580890) - Aukcje internetowe Allegro
Rampers rampersy pajacyk zestaw 4 szt. 68 (990589299) - Aukcje internetowe Allegro
Buciki buty bambosze dla bobasa 0-6m 5 par girl (990571063) - Aukcje internetowe Allegro
dobrze, że wszystko odbiorę osobiście;-)
Super zakupy
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Tweenie - mata super, kolorki fantastyczne, też na taką będę polować.
Atabe- zajefajne zakupki, tanizna, biorąc pod uwagę fakt, że nie musisz płacić za wysyłkę. Buciki rewelacja...
Wychodzę z założenia, że ja to NIC JESZCZE NIE MAM !!!
Atabe- zajefajne zakupki, tanizna, biorąc pod uwagę fakt, że nie musisz płacić za wysyłkę. Buciki rewelacja...
Wychodzę z założenia, że ja to NIC JESZCZE NIE MAM !!!
reklama