p.powietrzem
Fanka BB :)
PS. ciężko jest być mamą po raz pierwszy:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam pytanie odnośnie łóżeczka. Bardzo potrzebna mi dobra rada. Otóż mieliśmy w planach kupić łóżeczko 140/70cm, które później rozkłada się do tapczanika. Jednak teraz widzę, że kupienie "zwykłego", mniejszego łóżeczka (z którego, wiadomo, tapczanika się nie zrobi) z wszystkimi dodatkami, mam na myśli wyposażenie, wyniesie mnie dwa razy mniej ;/ Jestem teraz w kropce. Inwestować w większe czy raczej dać sobie spokój? Szczerze mówiąc, póki studiuję i mieszkamy we wrocławiu (mieszkanko nie za duże), to i tak nie mamy zbyt wiele miejsca. Zastanawiam się czy łóżeczko-tapczanik przetrwa próbę dwóch lat i będzie się później nadawało do naszego domu.