reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
jak dla mnie nie ma znaczenia, czy dla dziewczynki czy nie, bo to nie róż ;) Ale w ogóle staram się unikać takich ciemnych rzeczy dla malucha

ja tez mam dziewczynke i wnajprawdopodobniej wybiore xlandera szaro-czarnego i maxi cosi tez w tych odcieniach.
ja bede ubarwiac zabawkami! juz mam piekna zawieszke na wozek i fotelik z teddykompaniet:
Teddykompaniet - Galeria Produktów
ta z serduszkami rozowymi i misiem

O jeziu jeziu jakie to wszystko piękne. Dodam stronkę do zakładek i potem kupię cosik ;-). A gdzie w Wawie można dostać ich produkty?

Ostatnia edycja:
tweeni - jak juz dostaniesz fotelik i baze to daj zdjecia koniecznie

mysza- w swiecie dziecka maja bardzo duzo ich produktow i na allegro :) ja tez mam grzechotke slonika, sliczna!! :)

Madzik mi się podoba 4 w 1 rzędzie albo jakiś jasny tym bardziej, że to można zdjąć i wyprać w pralce.
Ja zamówiłam kolor Desert ale z tych tańszych Citi i nie było aż tak dużego wyboru kolorów.

Dziewczyny pomóżcie mi wybrac kolor fotelika:dodam że wózek będzie fioletowy :
Mam te kolory do wyboru co na stronce sklepu:
CabrioFix : Piotruś Pan

My do granatowo - fioletowego wózka wzięliśmy Blue Note, bo Mini-Nesta (śpiworek) mamy w kolorze wózka i tylko do tego fotelika nam pasował :)
A, w rzeczywistości te kolory trochę się różnią od tych na zdjęciach, więc polecałabym obejrzeć :)

I jeszcze się pochwalę wczorajszym zakupem, tym razem dla mnie :)

Zobacz załącznik 231813Zobacz załącznik 231814

Nóweczka, przeceniony na 48 zł :D:D:D Ze 180 :D:D:D Ciążówkowy fason - z tyłu ma specjalną zakładkę, która się rozszerza razem z brzuszkiem :)

reklama
Moje dzisiejsze zdobycze:-)
Tak w ogóle to wyszłam z domu tylko do bankomatu :-p ale jakoś tak ponad stówkę wydałam :-) i... nareszcie znalazłam też biustonosz dla siebie w swoim dużym rozmiarze :-p ale za to sexy :-D

Załączniki

• cats..jpg
    cats..jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 60
Do góry