reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

mi mama zapowiedziala lezaczek, reszty tez sie nie spodziewam i tez wole po swojemu, ale jak ktos mnie odwiedza i przywozi np. ubranka w rozmiarze 62, ktorych juz mam pelno to serduszko mi sie kraja po co tyle sie nawydawalam!
Mata pikna- uwielbiam allegro! :]

reklama
I zadawalam Ci na glownym pytanie - czy moze na wozkach o ta baze isofix - czy ona jest tez do fotelikow pozniejszych ponad 13 kg - czy wtedy trzeba znowu nowa kupic?

ja jutro zrobie zdjecia karuzeli ktora dostalam od cioci dzis fisher price'a jest piekna, a sama w zyciu bym za tyle nie kupila!

miluszka, a po co io baza do większego fotelika? Przecież się go raczej nie wypina, bo razem z maluchem nie zabierzesz :) Ani w stelaż wózka nie wepniesz :)

Karuzelka super, niestety do mojego turystycznego łóżeczka się nie da takiej zamontować :(

Fajniutka mata :)

tak kropa, ale generalnie te bazy sa nie tylko po to by ulatwic zycie i by bylo wygodniej, ale tez dla bezpieczenstwa. Wszystkie testy na bezpieczenstwo (gdzie maxi xosi prodzuje) sa robione w bazach, a wiec sam fotelik maxi cosi przypiety pasami moze sie pod wzgledem bezpieczenstwa niczym nie roznic od zwyklego niemarkowego!

Ja chcę kupić Maxi Cosi Citi a jego się nie wpina w żadną bazę i też w testach chyba dobrze wychodzi? A, że bazy nie będę miała to ten jest najtańszy i najlżejszy do noszenia.

tak kropa, ale generalnie te bazy sa nie tylko po to by ulatwic zycie i by bylo wygodniej, ale tez dla bezpieczenstwa. Wszystkie testy na bezpieczenstwo (gdzie maxi xosi prodzuje) sa robione w bazach, a wiec sam fotelik maxi cosi przypiety pasami moze sie pod wzgledem bezpieczenstwa niczym nie roznic od zwyklego niemarkowego!

Testy w bazach są robione raczej dla fotelików do 9-11 kg, czyli tych pierwszych :) Ja dla późniejszych fotelików nie widziałam wielu testów w bazach :)

reklama
Do góry