reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

mi mama zapowiedziala lezaczek, reszty tez sie nie spodziewam i tez wole po swojemu, ale jak ktos mnie odwiedza i przywozi np. ubranka w rozmiarze 62, ktorych juz mam pelno to serduszko mi sie kraja po co tyle sie nawydawalam!
Mata pikna- uwielbiam allegro! :]

reklama
I zadawalam Ci na glownym pytanie - czy moze na wozkach o ta baze isofix - czy ona jest tez do fotelikow pozniejszych ponad 13 kg - czy wtedy trzeba znowu nowa kupic?

ja jutro zrobie zdjecia karuzeli ktora dostalam od cioci dzis fisher price'a jest piekna, a sama w zyciu bym za tyle nie kupila!

miluszka, a po co io baza do większego fotelika? Przecież się go raczej nie wypina, bo razem z maluchem nie zabierzesz :) Ani w stelaż wózka nie wepniesz :)

Karuzelka super, niestety do mojego turystycznego łóżeczka się nie da takiej zamontować :(

Fajniutka mata :)

tak kropa, ale generalnie te bazy sa nie tylko po to by ulatwic zycie i by bylo wygodniej, ale tez dla bezpieczenstwa. Wszystkie testy na bezpieczenstwo (gdzie maxi xosi prodzuje) sa robione w bazach, a wiec sam fotelik maxi cosi przypiety pasami moze sie pod wzgledem bezpieczenstwa niczym nie roznic od zwyklego niemarkowego!

Ja chcę kupić Maxi Cosi Citi a jego się nie wpina w żadną bazę i też w testach chyba dobrze wychodzi? A, że bazy nie będę miała to ten jest najtańszy i najlżejszy do noszenia.

tak kropa, ale generalnie te bazy sa nie tylko po to by ulatwic zycie i by bylo wygodniej, ale tez dla bezpieczenstwa. Wszystkie testy na bezpieczenstwo (gdzie maxi xosi prodzuje) sa robione w bazach, a wiec sam fotelik maxi cosi przypiety pasami moze sie pod wzgledem bezpieczenstwa niczym nie roznic od zwyklego niemarkowego!

Testy w bazach są robione raczej dla fotelików do 9-11 kg, czyli tych pierwszych :) Ja dla późniejszych fotelików nie widziałam wielu testów w bazach :)

reklama
Do góry