reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Zobacz załącznik 231366
ja sobie (tzn. Niuni) kupiłam taki. Boję się, że może być za ciepły, ale się zobaczy.
ja sobie (tzn. Niuni) kupiłam taki. Boję się, że może być za ciepły, ale się zobaczy.
będzie dobry, o ile dziecko będzie chciało w nim spać.A te zimowe są na prawdę ciepłe, więc dziecku jak pod kołderką będzie
ja mam takie dwa śpiworki, trafiły do mnie za darmo. Ten różowy jest chyba na 62, niebieski (nie ma na zdjęciu) jest większy. Sądzę, że z tego różowego nie skorzystam, bo gruby jest.
Widziałam też takie śpiworki - od pasa w dół, fajne dla malucha, który się jeszcze nie rusza, a na lato w sam raz:-)
ja mam takie dwa śpiworki, trafiły do mnie za darmo. Ten różowy jest chyba na 62, niebieski (nie ma na zdjęciu) jest większy. Sądzę, że z tego różowego nie skorzystam, bo gruby jest.
Widziałam też takie śpiworki - od pasa w dół, fajne dla malucha, który się jeszcze nie rusza, a na lato w sam raz:-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
M
madzik1980
Gość
Ja też sie nad takim spiworkiem zastanawiam )
A tutaj moja zdobycz z H&M dla Julki-mąż mi powiedział,że oszalałam z tymi zakupami hihi
A tutaj moja zdobycz z H&M dla Julki-mąż mi powiedział,że oszalałam z tymi zakupami hihi
Miluszka mi sie twój kącik podoba:-)
Ja jednak zachorowałam na białe meble i kupuje Hensvika z Ikei. Przewijak na łóżeczko- miałam tak z Majką i było ok. I tak przewijaka używa się na poczatku, potem przewijałam gdzie leci, tzn, na kanapie, na podłodze, podkładałam tylko flanelkowe pieluchy. Wolę kupić przewijak ceratowy na łóżeczko niż wydać kupę kasy na specjalne komody.
W ogóle spore zakupy planuję na koniec maja, początek czerwca, chyba wszystko hurtowo zakupię wówczas.
Ja jednak zachorowałam na białe meble i kupuje Hensvika z Ikei. Przewijak na łóżeczko- miałam tak z Majką i było ok. I tak przewijaka używa się na poczatku, potem przewijałam gdzie leci, tzn, na kanapie, na podłodze, podkładałam tylko flanelkowe pieluchy. Wolę kupić przewijak ceratowy na łóżeczko niż wydać kupę kasy na specjalne komody.
W ogóle spore zakupy planuję na koniec maja, początek czerwca, chyba wszystko hurtowo zakupię wówczas.
Ja też sie nad takim spiworkiem zastanawiam )
super dresik taki slodki
Ewcik, deska barlinecka też mi się podoba, dziękuję
super dresik
M się zdeklarował, że sam zbije przewijak. Mam nadzieję, że do lipca zdąży, a nie chcę przewijaka na łóżeczko, bo jakoś średnio mi się to widzi. Najwyżej kupię zwykły ceratowy i będę przewijać, gdzie popadnie
super dresik
M się zdeklarował, że sam zbije przewijak. Mam nadzieję, że do lipca zdąży, a nie chcę przewijaka na łóżeczko, bo jakoś średnio mi się to widzi. Najwyżej kupię zwykły ceratowy i będę przewijać, gdzie popadnie
reklama
p.powietrzem
Fanka BB :)
A ja mam pytanie odnośnie łóżeczka. Bardzo potrzebna mi dobra rada. Otóż mieliśmy w planach kupić łóżeczko 140/70cm, które później rozkłada się do tapczanika. Jednak teraz widzę, że kupienie "zwykłego", mniejszego łóżeczka (z którego, wiadomo, tapczanika się nie zrobi) z wszystkimi dodatkami, mam na myśli wyposażenie, wyniesie mnie dwa razy mniej ;/ Jestem teraz w kropce. Inwestować w większe czy raczej dać sobie spokój? Szczerze mówiąc, póki studiuję i mieszkamy we wrocławiu (mieszkanko nie za duże), to i tak nie mamy zbyt wiele miejsca. Zastanawiam się czy łóżeczko-tapczanik przetrwa próbę dwóch lat i będzie się później nadawało do naszego domu.