reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

te Mammi bylo chyba niedrogie i ponoc dobre gatunkowo wiec jak wroci to moze poda Ci linka... zanim kupisz przez neta to lepiej obejrzyj taki w sklepie bo ja jak kupowalam to tanie do rodzicow tego nie zrobilam i jak go zobaczylam to sie zalamalam...

dobra- wybiore się do sklepu obejrzeć:-) a tego od mammi nie moge odnaleźć....

reklama
no i teraz znowu nie wiem czy takie kupic, jak wybralam, bo za tanie mi sie teraz wydaje i ze beznadziejne:-( zwariuje z tymi moimi łożeczkowymi dylematami:-(

ewelad - jak ma blokowane kolka to w porzadku, sie balam ze Ci dziecie odjedzie i nie zauwazysz :) sie nami nie przejmuj i kupuj co Ci sie podoba i na co stac. My tu jestesmy od utrudniania decyzji poprzez przekazywanie doswiadczen (czesto jedynie zaslyszanych) i powiekszaniu Twojej listy wyborow. :) Ja lozeczko mam z Ikei i bardzo sie mi podoba :] i mezusiowi, a to najwazniejsze!

ja chyba też kupię łóżeczko w ikei, tylko jeszcze nie wiem jakie. komodę zresztą też tam kupię - malma najprawdopodobniej. Przewijak kupię nakładany na łóżko, bo nie mam miejsca na osobny mebel. I tyle...
Na zakupy dopiero się udam w czerwcu.

Kropa powiem Ci szczerze, ze niewiem jakie Twoja kolezanka miala lozeczko, ale jak moj Kris w nim stoi to nie ma najmniejszych szans zeby mi gora wyszedl bo od dna lozeczka do jego krawedzi jest 62cm. a on ma tylko 20 cm. wiecej wzrostu...
w kazdym razie Atabe ja z lozeczka jestem bardzo zadowolona i jakosc 1 klasa, bo w PL mamy takie z Allegro za 200zl
o takie: ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE ARTI+WYPOSAŻENIE (969495204) - Aukcje internetowe Allegro
coby mial Kris w czym spac jak przyjezdzamy, ale jakosc w porownaniu do Graco to porazka!

Perla, oni też do tej pory nie wiedzą, JAK ona to zrobiła, ale zrobiła, i to dwa razy :) Po drugim razie odpięli jej bok, coby mogła normalnie wyjść. Zresztą to chyba normalne, że starszym dzieciom się szczebelki wyjmuje chyba...
A łóżeczko mieli takie:
http://www.allegro.pl/item963775942_coneco_apollo_kojec_lozeczko_turystyczne_gratis.html
Czyli standardowe :)

Ostatnia edycja:
perla, ja widziałam roczne dzieci wyłażące górą :)

wylicytowałam właśnie za 20 zł wanienkę ze stelażem, a że w wawie to odpadają mi koszty wysyłki. Przede wszystkim chodziło mi o ten stelaż, bo drogawe są, a jeśli wanienka będzie jakaś "nie teges" to kupię nową. I tak mnie to taniej wyjdzie niż sam stelaż :)

reklama
mysza - no my wlasnie w Ikei kupilismy mebelki, dawalam juz zdjecia, ale dam jeszcze raz:
katpoli2..jpgkatpoli..jpgkatpoli3..jpg

Komoda/przewijak - Ikea LEKSVIK
Łóżeczko - Ikea LEKSVIK

W Ikei na komody masz takie specjalne nakladki i robi Ci sie wiele przestrzeni na przewijanie, pozniej odkrecasz ten blat i masz po prostu komode sama. Jeszcze nie mam malej ale wyglada to zdecydowanie wygodnie. Chce jeszcze lampke na sciane jakas jej kupic i dywanik przy lozeczku. Z tej serii sa pozniej piekne mebelki do pokoju starszego dziecka, dlatego zdecydowalismy sie z mezem na te....

Jojku jak ja bym chciala budowac juz nasz domek: meblowac i szykowac - wiem, ze potem bede miala tego dosc, ale teraz tak bym chciala... byc juz na swoim... w tym mieszkanku nawet szkoda mi remontu robic :/

Ostatnia edycja:
Do góry