reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Kropa nie zgodze sie z Toba, przewijak jest bardzo wygodny i moj 15 miesieczny synek swobodnie sie na nim miesci... a odpinany bok uwazam za niepotrzebny bo nie chcialabym zeby mlody sam z niego wychodzil gdy np. tego nie widze, a pod koniec roku dostanie juz doroslejsze lozeczko!
Atabe Mammi kiedys wklejala linka do lozeczka ktore zakupila...

Widzisz, to zależy od mamy i dziecka :) Mi doświadczone mamy nie polecały tego przewijaka, to się posłuchałam :) A co do odpinanego boku, to córeczka koleżanki zaczęła wyłazić z takiego łóżeczka górą jak miała właśnie ok. 1,5 roku - wtedy docenili odpinany bok :)

reklama
ewelad - ja kojec tez bede chciala kupic, ale to juz pozniej po porodzie. Jednak taki na kolkach wydaje mi sie niebezpieczny, nie chce by mi gdzies dziecko odjechalo. Nie wiem moze to tylko moe wyobrazenie.

miluszka kólka są blokowane, więc nie powinno odjechać-nie ma tez gdzie u mnie za bardzo:-) a ja kupuje takie zamiast zwyklego plus materacyk kokos-pianka-gryka- ze wzgl lokalowych opisywanych juz wczesniej przeze mnie szeroko:-)

kojec też będę chciała kupić, ale to już może za becikowe :) Mamy mieszkanie dwupoziomowe, otwartą kuchnię, a nie wyobrażam sobie z dzieckiem na kolanach na klopie siedzieć - a takie przypadki też znam :/

mi brakuje poscieli dla malego, wanienki, i takich tam dupereli..wozek, lozeczko stoja juz rozlozone i czekaja:D

Kropa powiem Ci szczerze, ze niewiem jakie Twoja kolezanka miala lozeczko, ale jak moj Kris w nim stoi to nie ma najmniejszych szans zeby mi gora wyszedl bo od dna lozeczka do jego krawedzi jest 62cm. a on ma tylko 20 cm. wiecej wzrostu...
w kazdym razie Atabe ja z lozeczka jestem bardzo zadowolona i jakosc 1 klasa, bo w PL mamy takie z Allegro za 200zl
o takie: ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE ARTI+WYPOSAŻENIE (969495204) - Aukcje internetowe Allegro
coby mial Kris w czym spac jak przyjezdzamy, ale jakosc w porownaniu do Graco to porazka!

perla widać, ze to graco, to fajne łóżeczko, ale ja nie będe używała go na co dzień, tylko własnie u rodziców lub na wyjazdy jakieś. U siebie będe miała drewniane, więc nie za bardzo mi się uśmiech wydać 500-700zł na turystyczne...ale znowu nie chce jakiegoś szajsu...ehhhhh

Kropa powiem Ci szczerze, ze niewiem jakie Twoja kolezanka miala lozeczko, ale jak moj Kris w nim stoi to nie ma najmniejszych szans zeby mi gora wyszedl bo od dna lozeczka do jego krawedzi jest 62cm. a on ma tylko 20 cm. wiecej wzrostu...
w kazdym razie Atabe ja z lozeczka jestem bardzo zadowolona i jakosc 1 klasa, bo w PL mamy takie z Allegro za 200zl
o takie: ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE ARTI+WYPOSAŻENIE (969495204) - Aukcje internetowe Allegro
coby mial Kris w czym spac jak przyjezdzamy, ale jakosc w porownaniu do Graco to porazka!

Mi tez graco sie podobaja - choc kolorystyka dostepna w PL jest kiepska ladnieszje sa wlasnie u Ciebie w uk choc i u mnie niczego sobie

reklama
perla widać, ze to graco, to fajne łóżeczko, ale ja nie będe używała go na co dzień, tylko własnie u rodziców lub na wyjazdy jakieś. U siebie będe miała drewniane, więc nie za bardzo mi się uśmiech wydać 500-700zł na turystyczne...ale znowu nie chce jakiegoś szajsu...ehhhhh
te Mammi bylo chyba niedrogie i ponoc dobre gatunkowo wiec jak wroci to moze poda Ci linka... zanim kupisz przez neta to lepiej obejrzyj taki w sklepie bo ja jak kupowalam to tanie do rodzicow tego nie zrobilam i jak go zobaczylam to sie zalamalam...

Do góry