reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Martita - a wstawisz linka do tych pudelek? :D jesli juz wstawialas to przepraszam ale chyba pominelam bo nie kojarze.
Jade zaraz do sklepu dzieciowego po materac i wanienke i pozniej na urodziny. Spalam z 3-4godz i jreci mi sie w glowie. Musze chyba kawy bo normalnie nie zywa jestem. Nawet wlosow nie myje, trudno bede wygladac jak wymoczek ale mi sie nie chce, maly szaleje.

reklama
Martita - dzieki:)

Rsz - te wieksza chce ale prosta bez zadnych lezaczkow i innych udziwniaczy bo przy corce to sie nie sprawdzilo
Ale dzis raczej nie pojade bo za pol godz urodziny a dopiero zabawke kupilismy dla tego chlopca ze szkoly. Corka mnie zdenerwowala bo dostala na ur takie lego creator ale takie mega chlopiece i brzydkie z lodzia podwodna czy czyms takim. I chcialam to oddac dzis a jej cos w zamian kupic jutro czy kiedys tam. Nie i koniec to jest jej i tyle. Wiec musialam po prezent jeszcze jechac i nic fajnego nie bylo w promocji i wydalam 60zl:mad: i juz nie zdarze do tej hurtowni. I jeszcze mnie brzuch zaczyna bolec i maly sie wypycha jak szalony. Mam nerwa. Myslalam ze jest bardziej rozumna ta moja corka

Ostatnia edycja:
Kitki dziewczynki czasami jak sie uprą na coś chłopieńcego to nie ma że boli. Moja siostrzenica na urodziny chciała śmieciarkę ( samochód) i musieli jej kupić bo nie dała za wygraną....

Hej Dziewczyny ! Wybaczcie, że troszkę zmienię temat, ale informuję Was, Kochane Mamusie, że w Biedronce od 17.03 jest promocja na ciuszki dziecięce, ręczniki, pieluszki, kocyki itp. firmy Bugs&Hugs: Link do: Modnie i wygodnie - oferta od 17.03 - Biedronka.pl :) Czy któraś z Was kupowała kiedyś coś tej firmy/Biedronki, czy są spoko jakościowo (jak Lupilu Lidlowskie?)
Udanej soboty :) !

Dzisiejsze prezenciki dla Damianka od jednej z cioć ;)

Załączniki

• 1DSC_0056.jpg
    1DSC_0056.jpg
    139,8 KB · Wyświetleń: 141
  • 2DSC_0060.jpg
    2DSC_0060.jpg
    136,9 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Do góry