reklama
marzenka2015
Fanka BB :)
Beatka śliczny wózeczek bardzo podoba mi sie wersja wózków na białym stelażu , tez bym chciała taki
Podlaczam die do pytaniaKlaudyna - jaki organizer zamowilas? Bo ja tez musze zamowic do naszego cos takiego zeby na masc czy podreczne chusteczki czy pampki bylo
klaczek2004
Beata elegancka fura
Ja organizer mam ten od pościeli co się wiesza na łóżko
Ja organizer mam ten od pościeli co się wiesza na łóżko
Lusinda890
ja bym taki organizer chciała
www.allegro.pl/organizer-przybornik-na-lozeczko-5-kieszeni-i6043962195.html
albo
www.allegro.pl/organizer-przybornik-do-lozeczka-wzory-belbi-i5984482577.html
tyle że jakiś inny kolor będę szukać bo chce na tą węższą część łóżeczka powiesić ale jakoś nie mogę się na nic zdecydować
www.allegro.pl/organizer-przybornik-na-lozeczko-5-kieszeni-i6043962195.html
albo
www.allegro.pl/organizer-przybornik-do-lozeczka-wzory-belbi-i5984482577.html
tyle że jakiś inny kolor będę szukać bo chce na tą węższą część łóżeczka powiesić ale jakoś nie mogę się na nic zdecydować
Ja równieżJa organizer mam ten od pościeli co się wiesza na łóżko
rsz91
Beata piękny wózeczek , widzę, że już prawie na końcówce wyprawek jesteśmy.... ja już na szczęście myśle , ze mam wszystko... jakoś tak psychicznie sie lepiej czuje... nie wiem czy macie tak też przez ciążę, ale przed ciążą, ja lubiłam robić zakupy dla siebie , a odkąd jestem w ciąży to mało co dla siebie kupuje wszystko co oglądam patrzę za dzieckiem ,
klaudynaaa
Infini zamówiłam frotte. Nie wiedziałam który bo z córcia nie używałam przewijaka,tylko na początku i na nim miałam taka mate położona a teraz chciałam pokrowiec ;-)
Kitki, Sweetka zamówiłam z tej aukcji Link do: Organizer Przybornik do łóżeczka, Wzory BELBI
Ja też właśnie chcę mieć na pieluszki, chusteczki, krem itd i ten wydaje się pojemny będę go mieć w dużym pokoju na łóżeczku bo ja mam dwa kąciki ;-) jeden w dużym pokoju a drugi w sypialni (tu nie potrzebuje bo wszystko jest pod ręką na komodzie)
Kitki, Sweetka zamówiłam z tej aukcji Link do: Organizer Przybornik do łóżeczka, Wzory BELBI
Ja też właśnie chcę mieć na pieluszki, chusteczki, krem itd i ten wydaje się pojemny będę go mieć w dużym pokoju na łóżeczku bo ja mam dwa kąciki ;-) jeden w dużym pokoju a drugi w sypialni (tu nie potrzebuje bo wszystko jest pod ręką na komodzie)
reklama