reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Kitki pomyslalam właśnie o tym co Martita pisze. Kiedyś chyba nawet link był. Bardzo fajne rozwiązanie.
Lusinda890
Ania do tego przewijaka są takie nóżki do przykręcenia na odpowiednią szerokość żeby się nie przesuwał i w każdej chwili możesz go zdjąć
a ja jednak zostawiłam sobie taki stoliczek koło łóżeczka i na nim położę przewijak i będę miała coś w stylu tego stołu do przewijania z ikei . Jakoś tak mnie natchnęło teraz i nawet póki co mi się podoba Jeśli ten mój dziś da radę przymontować półkę i wszystko sobie poustawiam tak jak chce to pokaże wam dziś mój kącik
No ale póki co to znów zaprosił teściów na obiad :/ a miało być dziś tak miło a znów gary mnie czekają :/
a ja jednak zostawiłam sobie taki stoliczek koło łóżeczka i na nim położę przewijak i będę miała coś w stylu tego stołu do przewijania z ikei . Jakoś tak mnie natchnęło teraz i nawet póki co mi się podoba Jeśli ten mój dziś da radę przymontować półkę i wszystko sobie poustawiam tak jak chce to pokaże wam dziś mój kącik
No ale póki co to znów zaprosił teściów na obiad :/ a miało być dziś tak miło a znów gary mnie czekają :/
reklama
ania50
Lusinda właśnie początkowo myślałam o tym, żeby z prawej strony łóżeczka dać stolik/komodę z przewijakiem, ale wiązałoby się to z reorganizacją całego pokoiku a nie mam na to sił. W ogóle cała dotychczasowa koncepcja kącika i pokoju dla Małej mi się odwidziała parę dni temu, nic mi do siebie nie pasuje i nie wiem na ile będzie praktycznie nie mam sił do siebie samej