reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Wiesz ja kupuje tu w Niemczech one sa wszedzie w sklepach, na ebayu. Nie wiem jak to jest z tymi spiworkami w Polsce. Ja jego kupilam na wyprzedazy zimowej byl przeceniony z 25€ na 5 € ( czyli 20 zl). Z tego co wiem musisz poszukac w oddzialach Tchibo, w Realu oni tez maja czasami przepiekne spiworki.

Znalazlam ci polskie strony ze spiworkami
śpiworki do snu - AMKO dla dzieci

ŚPIWORKI w Dodatki > Śpiworki. Mariquita - ubranka dla dzieci i niemowląt - Kolorowe Marzenia

Dziękuję Ci bardzo! Jednak niektóre ceny powalają - poszukam czegoś tańszego :)

Marta to dzieki za ten opis, kolezanka mówila ze tak jej sprzedawca mówił o róznicy tych dwóch fotelików...haha pewnie ja zwyczajnie naciągnął. Ja poszukam na allegro uzywany ;)

Nie ma za co :)

reklama
Straszne to było! Jak wiedziałam że na foteliki trzeba uważać a teraz zobaczyłam te testy i jak dziecko wyrywa z pasami z fotelika to ja już nie wiem co kupić żeby być w 100% pewną że będzie dobre.

dziewczyny a ja kupiłam pierwszą, przesłodką sukieniunię. No piękna jest. Tylko nie mogę zgrac zdjęcia bo nie wzięłam kabelka do pracy. może od kogoś pożyczę to wkleję. CUDO mówię Wam. I jeszcze kombinezonik taki na jesień i wczesną zimę, myślę że się przyda.

tak więc oto co przyszlo w mojej zamowionej paczuszce
okrycie kapielowe z kapturem
pieluchy flanelowe
kocyk polarowy
byly tez tetrowe ale bez zdjęcia bo to kazdy raczej wie nic nowego
prześcieradla frote z gumką
podklady poporodowe
wkladki laktacyjne
szczotka do czyszczenia butelek

Załączniki

• SDC14067.JPG
    SDC14067.JPG